Prima Casa : Primul credit ING aprobat in Galati

Fericitul nr. 1 sunt eu 🙂
Am mai scris despre Prima Casa in doua articole aici si aici.
Initial am vrut sa scriu mai multe articole despre „povestea” asta insa adunasem atat de multe frustrari, nervi si dezamagiri incat am zis ca nu are rost sa umplu blogul de mizerii personale.
Repet, cine doreste acest credit, sa se pregateasca bine psihic. Poate altii sunt mai norocosi si nu intampina atat de multe piedici insa lipsa raspunsurilor, timpii de asteptare, etc. te macina.

Datorita Biroului de Credit care anuntase ca apare partenera pentru un card din 2013, eu nu am mai avut zile linistite. Stresul a fost imens, avans dat, vanzatorii care ne presau, incertitudinea aprobarii de la Fondul de Garantare, timpii morti fara solutii si data limita a antecontractului…..au fost cumplite acele perioade.
Insa te simti 100% eliberat cand vezi pe site-ul Fondului de Garantare ca „Solicitarea dumneavoastra a fost aprobata…”
Nu stiu cat inteleg cei ce nu trec sau au trecut prin asta, insa este un sentiment asemanator ca atunci cand ai muncit mult pentru ceva si acel ceva in sfarsit vine.
Sunt primul client ING cu credit aprobat Prima Casa in Galati.Tot astazi am semnat si constituirea depozitului colateral, cred ca pana la final de luna sa ma si mut.
Circula multe astfel de articole pe internet insa descatusarea suprema este atunci cand vezi asta:

Dupa mesajul asta esti relaxat, deja incepi sa nu mai ai somn, sa te gandesti cum sa amenajezi apartamentul, ce sa iti cumperi.
Te gandesti la Black Friday 2014 de pe 21 noiembrie si te imaginezi dand click si injurand ca pica site-ul cand tocmai ai vazut o masina de spalat, un televizor, un frigider si orice altceva iti mai trebuie in camin.
E sentimentul si momentul ala de implinire cand mergi cu partenera pe strada si te uiti dupa mobila, perdele, scaune , etc.
Nu stiu cat de importanta este ideea unei case pentru voi, insa pentru mine este imensa. Imi spune ca mai am doi pasi : Nunta si Copil.
Ulterior pot spune ca las o urma in urma mea si nu tin umbra pamantului!

2 comentarii la „Prima Casa : Primul credit ING aprobat in Galati”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.