Sari la conținut

Despre mine

Andrei mă numesc, fabricație Iulie 87 în orașul Galați, între timp mutat în Iași.

Pe blogosferă mă dau de prin 2007 cu un domeniu împrumutat profitslice.com (văd că e la vânzare cu 4000 USD) iar în 2008 am cumpărat cKy.ro

Am început cu blog personal, apoi recenzii muzicale, mers la concerte, colaborări, organizări de concerte, etc.

Am avut pauze mari, mereu reveneam.

Scriu despre orice, am făcut și review-uri pe gadgets si colaboraride brand (telefoane, tablete, etc), obișnuiam să scriu des despre piața telecom în care și activez.

Am renunțat la site-ul cKy.ro când am intrat în politică, am șters arhive, am pierdut aproape tot. Am iesit din politica dupa 2 ani…nu stiu daca o sa revin, vedem, dar as scrie o carte daca as povesti.

Parțial am recuperat ceva articole importate aici dar oricum am zis că e un moment T0.

Mai dețin splalat.info și centraletermice.info de vreo 5-6 ani, o să le optimizez dar acum focusul este pe acest blog.

Tată de băiat și soț de brunetă 🙂 activez de prin 2011 la cea mai mare companie de telecomunicatii din Romania, vreo 3 ani de supervizor echipă și din finalul anului 2014 Coordonator Regional Comercial.

Deci, practic de aici tendința mea să scriu din această zonă, deși mai evit, tocmai pentru a nu fi interpretat, nu public niciodată în asociere blogger-job, lucrurile sunt separate.

Am terminat Relații Internaționale și Studii Europene la Galați, ironic (in contextul actual) licența a fost România și Nato în Securitatea Internațională.

Anul 2022 am terminat și Masterul la Alexandru Ioan Cuza din Iași, Centrul de Studii Europene – Dezvoltare Regională, disertația în Februarie…am zis pas la Iulie.

Pe facebook pot fi găsit cu același nume aici, pe Twitter aici nu întrebați de ce e așa userul 🙂

Iar la email pot fi găsit la iceuniq@gmail.com , da, nu am o adresă din domeniu dar poate voi face una!