Home » Gadget's » Păreri tabletă Vonino Magnet M1 Android 7

Deși tabletele nu mai produc un boom de vânzări producătorilor se pare că încă sunt la modă iar utilizatorii le găsesc utilitatea în viața de zi cu zi.

Eu folosesc tableta în mod special pentru clipuri video, navigare și tv online. Nu mă joc pe tabletă, îmi este foarte incomod deși cu Vonino iMart QSL  am putut să frig și un CS, tableta fiind Windows.

Vonino Magnet M1 printre primele tablete cu Android 7.0, mă surprinde mereu că Vonino reușește să pună cele mai noi sisteme de operare pe device-urile proprii, deși alții nu reușesc la fel de bine.

De exemplu S6 Edge-ul meu a primit update acum câteva săptămâni.

Vonino Magnet M1 este mare, are un 10.1 inch și o face ideală pentru navigare și streaming video și mai mult îmi place că are slot Sim, ba chiar știe și 4G, ceea ce o face o tabletă completă indiferent de locație.

Mi-a plăcut că fața de alte modele pe care mi-au pus degetele, se mișcă foarte bine, nu am simțit întârzieri în comenzi, posibil ca cei 2GB de ram + Quad Core-ul să colaboreze bine.

În streaming nu au fost probleme (cred că mi-a cam stricat Youtube calitatea):

Din punctul meu de vedere este o tabletă perfectă pentru streaming și navigare, cam atât.

Nu am avut răbdarea să rulez și niște jocuri cu grafică pentru că în testul Antutu a dat greș atât în Full HD și HD, se mișca foarte greu grafica și sacadat.

Este drept că producătorul spune clar că are rezluție 1280×720 de pixeli, însă Antutu le rulează pe toate și nici în 1280 nu s-a descurcat mai bine.

Vezi oferte Vonino și pachete cadou

Tableta este dotată cu două camere, cea forntală de 2mp iar cea de pe spate de 5mp.

Ce nu îmi place totuși este poziționarea camerelor, sunt poziționate pe colțuri și am avut ceva probleme. Atunci când filmam, îmi băgam involuntar degetul în cameră, tableta este mare și este necesar să o ții cu ambele mâini când filmezi.

Iar atunci când am încercat să fac selfie, nu mă puteam identifica în cameră, tot datorită poziționării camerei.

Totuși face poze decente (cu camera principală) și filmează decent (tot cu camera principală):

Însă pe parte de selfie-uri tableta este destul de slabă. Odată că nu reușește să ia lumină iar pozele ies dezastru, apoi datorită acelei poziționări de cameră.

Prinde ofertă Vonino Magnet M1 + Husă cadou!

Overall este o tabletă bună pentru bugetul ei și pentru anumite tipuri de clienți, dacă vrei ca tableta ta să aibă o super cameră, un super procesor și să ruleze super jocuri, atunci bugetul trebuie să fie de peste 2000 lei.

Vonino Magnet M1 costă sub 1000 lei și este printre primele tablete cu Android 7.0

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: