Cele mai întâlnite probleme a mașinilor de spălat

De fiecare dată când cumpăram o mașină de spălat, avem impresia că am cumpărat cea mai bună mașină de spălat, însa deseori uităm că și acestea sunt aparate electrice și sunt predispuse defecțiunilor.

Chiar dacă marii producători au pe linie o testare individuală a fiecărui produs, nu poți mereu să testez totul în amănunt.

Așadar la anumite mărci nu ar trebui să găsim cele mai dese probleme, asta pentru că și-au dezvoltat deja o linie de testare.

Cele mai bune mașini de spălat sunt cele recomandate, indiferent de marcă, când x % din utilizatori recomandă un produs, atunci acel model/lot este cel reușit, indiferent de marcă.

Mașina mea de spălat nu se spală corect

Atunci când mașina dvs. de spălat nu curăță hainele, motivul cel mai frecvent este că nu se scurge corect, lăsând murdăria de la prima spălare în tambur,  este încă acolo după ultima clătire. Asta înseamnă că trebuie să ștergeți filtrul mașinii de spălat. Ar trebui să găsiți acest lucru în spatele unui panou mic de pe partea frontală a mașinii.

  • Puneți mai întâi un prosop pe podea, deoarece în filtru există adesea apă murdară. Apoi, desprindeți sau deșurubați capacul de sub panou și scoateți tot ceea ce înfundă filtrul: monedele, bijuteriile și țesuturile vechi sunt cele mai întâlnite cazuri.
  • De asemenea, este posibil ca în sertarul mașinii dvs. de spălat să existe mucegai și spumă de săpun, care cauzează un miros neplăcut pentru filtrarea în spălare. Dați sertarului o curățare bună cu apă caldă, cu săpun, folosind o periuță de dinți veche pentru a intra în colțuri incomode.

Cele mai recomandate mașini de spălat de la Whirlpool

  • Dacă există mucegai, ștergeți-l mai întâi cu un produs anti-mucegai . Alegerea unui produs de spălare de bună calitate cu un miros excelent va ajuta la menținerea mirosului proaspăt – Persil are o gamă largă de formule pentru toate mașinile.
  • S-ar putea să doriți, de asemenea, să dați și cu o cârpă pulverizată cu un agent de curățare antibacterian, în jurul garniturilor de cauciuc de pe ușă și în jurul tamburului. Mucegaiul se poate ridica aici și se poate lăsa pe haine când le trageți, deci este important să nu treceți neobservată această zonă.

Vezi cele mai cumpărate mașini de spălat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.