Home » Gadget's » Păreri mașină tuns iarba Bosch

Dacă ai ajuns aici, fie vrei să îți cumperi o mașină electrică de tuns gazonul, ori nu știi ce mașină de tuns iarba să alegi, electrică sau pe benzină.

Eu am studiat puțin mașinile de tuns gazonul, am mers la vecini, am observat ce au ei și apoi am ales. Am fost foarte tentat să cumpă o mașină de tuns iarba pe benzină, așa citisem și eu pe internet și așa era să cumpăr.

Doar că am luat decizia de a cumpăra o mașină de tuns iarba electrică, de la Bosch, un ARM 32.

Cum am ales?

Păi nu am vrut să aloc mai mult de 700 lei pe o mașină de tuns iarba, am o suprafață de 350 mp2 și nu eram dispus să dau mai mult.
În primul rând am început să privesc modelele low budget, nu au reușit să mă convingă, parcă erau prea simple, prea de neîncredere.

Găsisem un noname la 450 lei pe benzină, am fost foarte aproape să îl cumpăr, doar că mi-am pus în balanță „Bosch electric sau ceva ce nu știu să îi pronunț numele?” și am mers pe BOSCH.

Am vrut să am ceva curat, ușor de manevrat și fără cunoștințe de mecanică, dar o să vedeți mai jos un pro și contra:

Aspectele pentru care nu regret inveștiția:

1. Mașina este ușoară, ușor de manevrat și depozitat
2. Capacitatea de stocare a ierbii este ok, circa 80 mp2
3. Cuțite foarte bine ascuțite, taie bine, nu rupe
4. Manevrarea printre obstacole este foarte simplă
5. Nu utilizez trimmer, asta pentru că pot merge până la centura gardului cu mașina, apoi pentru că pot tăia și deasupra bordurii (veți vedea în poză).
6. Silențioasă față de tot ce am văzut pe piață
7. Ușor de curățat și întreținut
8. O recomand cu toată inima pentru teren accidentat, eu nu am terenul tocmai plat, se manevrează fără probleme
9. Trei mărimi de tăiere, 2,4 și 6 cm , la 2 cm nu recomand decât dacă ai gazon de trafic și este super des, îl face ca pe stadion.

Păreri contra:

1. Este electrică, asta înseamnă că o perioadă o să ai bătăi de cap cu cablul de alimentare, eu după două utilizări deja m-am învățat și nu îl mai văd ca pe o piedică.
2. Nu are roți 360°, asta ar fi făcut mașina și mai ușor de întors, de mers între obstacole

Mai jos se vede cum am tăiat la bordură, mergând cu mașina jumătate pe beton și jumătate pe iarbă, de asemenea am în celălat set se vede că am tâiat pe lângă prispă fără probleme:

Prinde reducerile de pret pentru masina de tuns iarba Bosch

Spuneam că se manevrează foarte ușor, nu doar că am întrat în spații înguste, dar am trecut și peste piatra ornamentală cu ea, fiind ușoară, o puteți ridica lejer dacă simțiți nevoia. Eu am niște pavele din plastic ecologic, când pică roțile între ele, o ridic puțin pentru a evita riscul de a da cu lama în plastic.

În rest, sunt foarte mulțumit de ea și îmi place cum taie:

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: