Home » Gadget's » Moda vehiculelor electrice

Am tot văzut prin parcuri copii cu vehicule electrice, ba plăci de alea, ba biciclete sau un soi de scutere.

Am văzut moda asta și la paznicii din Palas, mi se pare interesant, dar cât de eficiente sunt.

Quickmobile are o campanie de reducere la astfel de vehicule electrice, unele par chiar mișto și dacă au randament, nu cred că sunt chiar scumpe.

Mă uitam la modelul ăsta de exemplu :

Chiar pare interesant și util, mai ales dacă locuiești într-un oraș foarte aglomerat.

Doresti sa te deplasezi rapid prin oras si sa eviti aglomeratia din trafic? Acest transportor electric Newbits este alegerea perfecta!

Echipat cu un motor puternic si doua roti pe masura, acesta este un vehicul electric perfect pentru calatoriile pe distante scurte. Autonomia acestuia este de 45-50 de km, in functie de conditiile de drum. Transportorul Moto Cool are un sistem de franare pe discuri si EABS, pentru a maximiza siguranta utilizatorului. Acest vehicul functioneaza cu o baterie de 60V/12Ah, iar reincarcarea se realizeaza in decurs de 5-6 ore. Greutatea maxima pe care o poate transporta este de 200kg.

Ca design, transportorul se aseamana cu o motocicleta/scuter. Rotile de dimensiuni mari asigura fluiditatea deplasarii si contribuie de asemenea la design-ul atractiv.

Fie ca doresti sa utilizezi transportorul pentru a te deplasa prin oras sau pentru a te relaxa in timpul liber cu plimbari, cu siguranta ca-i vei gasi utilitatea.

Evident sunt și modele mai ieftine dar si modele mai scumpe, unele mai performante și de mers la muncă (cum e asta de sus) și altele pentru copii.

Vezi toate modelele și ofertele disponibile

Sunt conștient că nu oricine își permite un astfel de vehicul electric, dar mă gândesc totusi că dacă este utilizat în mod frecvent, cred că își scoate și își justifică banii.

Dacă nu aș avea alte priorități, eu personal aș da 4500 Ron pe unul de ăsta. Drumul până la birou ar fi mai fain, consumul ok, nu mai stau 45 de minute în trafic, și spun asta din Iași. Probabil dacă aș sta în București, ar fi și mai tentant.

Dacă ai avea bani astăzi, ce vehicul electric ți-ai cumpăra și cum l-ai folosi?

Ai cumpăra și pentru copil una din jucăriile astea?

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: