Home » Review's » Review Video : Tabletă Vonino iMart QSL Windows 10

Băieții de la #Vonino au văzut că îmi doream să testez o tabletă Windows 10 care poate fi adaptată ușor ca laptop, așa că nu au mai stat pe gânduri și mi-au trimis tableta #iMartQSL pentru un test live.

Mi-am exprimat de multe ori dorința de a găsi o soluție lejeră de mobilitate, am două laptop-uri și nu mă simt tocmai lejer. Sunt dependent de unul, pe al doilea îmi este urât să îl car. Totuși două laptop-uri de 17 in rucsac pot crea disconfort.

Pe lângă asta am dorit mereu să mă pot bucura și de funcția de tabletă. Un laptop 2 in 1 este scump, un notebook nu vreau pentru că am avut.

Tableta iMart QSL are niște specificații foarte bune, chiar pot spune că are specificații de laptop:

Specificații Tehnice Vonino iMart QSL

Sistem de Operare: Microsoft Windows 10 Home Edition x86
Procesor: Quad-Core Intel Atom Z3735F Baytrail-T 1.3 – 1.8Ghz Boost
Memorie: 2GB
Display: 10,1 inch IPS Capacitiv 1280 x 800
Retele:3G:HSDPA(21.4mbps), HSUPA, WCDMA 2100/900 2G:EDGE(384-473kbps), GPRS(171.1kbps)
Stocare:32 GB intern + microSD pana la 128GB
Camera:Camera spate 5.0mPx, camera fata 2.0mPx
Conectare si porturi:Wi-Fi 802.11b/g/n, 802.11ac,supports 5G wifi),Bluetooth 4.0LE,GPS,+AGPS support,miniHDMI,3.5mm audio-jack,microUSB,DC 5V,2A
Baterie:Li-Ion, 3.7V 6500mAh
Dimensiune:260*161*9.5mm
Greutate:510g

Timp de 10 zile am folosit tableta ca înlocuitor de laptop. Pot să spun că în pachetul office se descurcă impecabil. Am făcut precizarea asta pentru că laptopul meu, deși este un HP bun și scump, se înțeapă dacă lucrez fișiere mari în office. Aici poate e și datorită faptului că pe tabletă mi s-a descărcat office mobile și este posibil să fie mai lite.

Deci, ca utilizare în loc de laptop nu există nici o diferență, bine există una. E greu să te obișnuiești fără tastatura num pad și cu așezarea unor taste, cum ar fi Shitft. Dar asta ține 1-2 zile, apoi nu mai observi.

Redarea pe televizor este la fel de calitativă ca orice altă redare de pe laptop. Bună, rapidă.

În review eram conectat la o rețea wi-fi slabă, atât de slabă încât am crezut că va trebui să refac clipurile.

benchmark

Dar tableta s-a comportat exemplar, am scos din video videza de download, este irelevantă, însă am făcut un test benchmark

Iar apoi am început să mă joc pe tabletă, orice stângăcie observați, să știți că nu sunt tocmai familiar cu Windows 10.

În video o să vedeți că am băgat streaming youtube, streaming pe un site de filme online și normal că i-am tras și în Counter Strike 1.6

Muzica din video nu este aleasă întâmplător, reflectă exact starea din momentul utilizarii:

Prinde ofert cu mari reduceri

În final avem așa:
O tabletă care știe 3G, se comportă fix ca un laptop, nu dă cu fail în fișiere mari, te poți juca pe ea, știe să facă bine streaming.

Un alt lucru important, carcasa. Da are un design de spate unic, un cauciuc fin care împiedică alunecarea și oferă și o stare de confort.

Eu am dat nota 10 fără să clipesc pentru tot ce știe tableta să facă. Dacă mă întrebați de preț, sincer să fiu, nu știu altă tabletă care să se comporte așa și să fie mai ieftină.

Dar aici aștept părerile voastre!

,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. […] opțiune serioasă este iMart QSL (review), însă când vezi că Lenovo scoate ceva similar, nu ai cum să stai […]

  2. […] să zic orice despre tableta asta, post spune că până acum tableta ideală pentru mine ar fi Vonino iMart QSL, bine ar mai fi una de la Lenovo dar deja vorbim de bugete diferite, cam 2000 ron diferență […]

  3. […] clipuri video, navigare și tv online. Nu mă joc pe tabletă, îmi este foarte incomod deși cu Vonino iMart QSL  am putut să frig și un CS, tableta fiind […]

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: