Home » Personal » Tinerii nu isi mai permit sa faca nunta!Aveam de ceva vreme in minte sa scriu articolul asta si pentru ca ma paste o nunta dar si pentru ca mai multi apropiati au facut o nunta in perioada apropiata.
Am sa il contrazic putin pe Perfu, in articolul asta el vorbeste de o categorie de oameni cu bani, cu case cadou, 1000 de euro dar, am sa vorbesc de oamenii cu venituri medii care abia se straduiesc sa isi faca o nunta.

In primul rand o nunta mica, cu 40 de cupluri (cam asta e media care se mai aduna acum la o nunta) cam sare bugetul tinerilor din ziua de astazi.

40 de cupluri x 2 persoane = 80 de meniuri / minim 180 Ron meniul = 14400 Ron, daca vrei all inclusive(adica si bautura) mai pui un 50 de lei de meniu, adica ajungi la 18400 ron si asta doar meniurile…repet la o nunta mica.
Verighetele te duc la un 3000 ron
Fotograf 2500-3000 ron
Punem DJ (formatia se duce la 3000 euro) 3000
Rochie 1800-2000 ron
Costum 700 ron
Eventual cadou la nas, functie de pretentii.
Si asa am ajuns la 30.100 fara sa adaugam acareturile, biserica, aranjamentul localului (daca nu se ocupa localul in pretul meniului), etc.
Deci o nunta de 300 de milioane e mult peste puterea tinerilor din ziua de astazi, la cum merg darurile 400 maxim de persoana…zici mersi daca scoti banii bagati si te mai duci si un weekend la mare ca si luna de miere.

, , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Perfu spune:

    Fotografi gasesti si mai ieftini sa stii si dj la fel . E o investitie mare in ziua de astazi o nunta , dar merita facuta 🙂

  2. cKy spune:

    In Galati cam astea sunt cele mai low scoruri.
    Normal ca merita investitia ca doar te insori/mariti si daca iti ies banii bagati, tot e bine. Macar esti laut si cu 0 datorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.