Mall-urile fac orasul sa se miste!

Acum cativa ani de zile vorbeam cu niste oameni din politica Galateana care imi explicat cat rau a facut fostul primar al PSD-ului Dumitru Nicolae. Din spusele lor ar fi reiesit ca astia de la Carrefour ar fi vrut sa faca lantul ala smecher de mall-uri la Galati, cu tot cu CinemaCity cu tot ce tine de ei, dar…..s-au construit la Braila.

Cica motivul ar fi niste multe hat presiuni din partea Selgros, Metro, Kaufland, Billa, Real, etc. Ca ba „Vin aia si noi murim de foame?” Si uite asa asta nu i-au lasat pe aia sa intre in oras, orice mall a incercat sa se impuna pe piata din Galati a murit rapid iar noi galatenii ducem banii la Braila.


In fiecare zi parcarea Carrefour din Braila e plina de masini cu numere de Galati. Tot galateanu mananca la KFC, se da pe patine, isi cumpara Nike si vede un film la Braila.

Pe langa banii intrati in bugetul primariei braila de la galateni, sa ne gandim cam cate locuri de munca s-au pierdut, cate fete de la casa, baieti de la carut stau acum la centrala si sparg seminte cand puteau purta un tricou de merchandiser si nu ar mai lua 15 lei din pensia mamei pentru tigari.

Tot ce a fost lasat in urma de la vechiul primar sunt doar gropile din asfalt si palmierii ofiliti din oras.

Acum chiar daca babele suspina „Ce atatea marketuri ca nu avem bani”, banul trebuie rulat, acum avem si Penny si Lidl si din partea mea sa mai deschida 30 de marketuri pentru ca orice am spune, omul cumpara, banul se ruleaza, ala care a picat bacul impinge un carut , deci economia se misca.

Se construieste Iulius Mall, speram sa reziste si sa aibe tot ce au aia la Braila incat banii galateni sa ramana in Galati!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.