Tastatura Wireless Samsung pentru Televizor

TastaturaWirelessSamsung


Tastatura Wireless Samsung VG-KBD1000 , nu știu dacă să zic că e scumpă, când dai un sac de bani pe televizor, nu cred că un astfel de accesoriu mai este scump la circa 400 de lei.

Tehnologia televizoarelor SMART este în continuă dezvoltare și tot mai mulți optăm pentru aceste tehnologii. Din acest motiv dorim să ne sporim confortul, mai ales dacă am dat și o căruță de bani pe televizor.

Alegerea unui televizor nu este niciodată simplă, pentru asta te invit să consulți ghidul pentru alegerea televizorului potrivit în funcție de necesitate și buget și ghidul pentru alegerea televizorului potrivit pentru jocuri.

Bun, presupunem că ai citit ghidul și ai ajuns la televizorul dorit, acum să vorbim despre tastatura Wireless Samsung pentru Televizor.

Tastatura este dotată cu un touchpad special pentru a nu mai avea nevoie de mouse. Fie că navigați pe internet, vorbiți pe rețelele de socializare, tastatura asta știe să le facă pe toate.

Mie mi-ar fi utilă atunci când joc poker online, la jocuri sau chiar când mă uit la filme online. Momentan îmi este incomod să stau mereu conectat prin laptop și dacă vreau să scriu ceva în browser să mă ridic mereu.

TastaturaWirelessSamsung - telecomanda

Tastatura Wireless poate înlocui ușor și telecomanda televizorului. Deci poți schimba canalele, volum, imagine, etc.

Conectati-va la dispozitivele mobile Samsung compatibile

Bucurati-va de tastatura wireless inteligenta pentru o serie de dispozitive, datorita compatibilitatii Samsung Mobile. in afara utilizarii pentru televizoare, aceasta sofisticata tastatura wireless inteligenta poate comunica si controla o serie de tablete si dispozitive smartphone Android. Este perfecta pentru a compune mesaje care sa fie trimise prin dispozitivul mobil. Utilizatorii carora li se pare mai confortabil si mai rapid sa tasteze pe tastaturi clasice decat pe ecrane tactile au acum o alternativa extraordinara.

Este compatibilă cu orice dispozitiv care are minim Android 3.0 , eu aș zice că este compatibilă și cu alte mărci de televizoare. Pentru că se conectează prin bluetooth. Se alimenteazăcu baterii normale AA.

verifica specificații

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.