Recomand cu căldură Samsung S5, părere după un an de utilizare

În timp ce tot mai mulți scriu despre noul Samsung S6, eu am hotărât să scriu despre „vechiul” meu Samsung S5.

L-am luat prin decembrie 2014, deci încă nu are 1 an dar nici mult nu mai are. Am avut o problemă la început, l-am trimis în service și s-a rezolvat.

Mai am 6 colegi care au tot Samsung S5 și sunt super încântați de el. Capacul de pe spate este unic, îmi place că nu alunecă, nu lasă amprente și nu se zgârâie.

Alesesem Samsung S5 pentru că doream viteze mai mari de internet, un GPS stabil și un telefon optimizat în preț și calitate. Înainte de S5 am avut Allview X1 Soul, deci eram obișnuit cu telefoanele mari.

Când am cumpărat eu telefonul, nu era tocmai accesibil , m-a costat circa 2800 ron . Acum practic dacă vrei să îți cumperi un telefon în zona de 1500 – 2000 ron nu merită să cumperi nimic de cât un Samsung S5 pentru că încă bate la fund multe telefoane cu apariție în 2015 sau chiar acum o lună de zile.

Samsung e Samsung, e jucătorul din prima ligă. Dacă la Samsung S2 am avut ceva reproșuri că se încălzea prea tare, de la S3 în sus (am și un S3) nu au mai fost problemele astea.

Atât la Samsung S5 cât și la Samsung S3 bateria mă ține o zi cu datele de internet pornite, dacă mai am și multe apeluri mă ține cam până la ora 18:00 când oricum ajung acasă. Însă eu mereu sunt precaut și am bateria externă după mine.

După aproape un an de utilizare și mai multe bușituri de asfalt, Samsungul meu rezistă eroic, nu are nici o zgârietură, marginea nichelată nu s-a scorojit așa cum mă așteptam, bateria ține ca în prima zi.

Se încălzește în ritm normal doar atunci când îl ține pe aplicație de GPS cu datele pornite.
Îmi place că este compatibil cu mai multe device-uri pe care le utilizez în mașină sau urmează să le utilizez, vezi aici lista device-urilor pe are ar trebuie să le ai în mașină

Cu alte cuvinte, îl pot băga oricând în cutie să îl vând ca nou, pentru că așa și arată.

Cu Samsung S5 am învățat să fac și poze, pentru că telefonul este atât de deștept încât să îmi arate când am luminozitate proastă și mai știe să îmi și corecteze pozele.

Acum două zile și-a făcut și un update de Android, a trecut pe 5.0-1 , mai exact și-a pregătit softul pentru Android 5.1 dacă nu pentru Android 6.0 direct.
Prin noul update și-a actualizat securitatea VPN și MDF și și-a optimizat și câteva aplciații.

Prin intermediul acestui articol, vă întreb și cât de des folositi NFC pentru că am văzut tot mai mulți utilizatori de Samsung care încă folosesc bluetooth. Ori nu știu de NFC ori nu știu ce face NFC-ul. Prin NFC faci transfer de fișiere rapid, fie prin Android Beam și folosești bluetooth, fie prin S Beam și folosești direct WI-FI.
Tot prin NFC poți face și plăți electronice.

verifica specificații

Dacă aveți curiozități sau întrebări vis a vi de Samsung S5, puteți lăsa un comentariu și am să vă răspund cu cea mai plăcere.

Un share ajută, un prieten de al tău ar putea alege un Samsung S5 înainte de a alege un terminal scump și slab.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.