Review suport auto universal Baseus

baseus-5


Caut și testez de multă vreme tot felul de gadgeturi pentru mașină, cred că am testat până acum zeci de suporturi auto pentru telefon. Acum a venit rândul pentru un mic suport, drăguț Baseus.

De cum l-am primit am avut o îndoială asupra siguranței, păcat că această îndoială mi s-a confirmat.

Suportul este super șmecher, micuț, finuț, nu ocupă spațiu și se poate lipi cam pe orice suprafață.
Este pe bază de magnet, astfel nu riști să strice sau să zgârâie muchia telefonului. Partea proastă este că, fix acest aspect de frumusețe îl face nesigur.

Am încercat să simulez niște „viraje” bruște, nu am avut tupeu să testez cu telefonul meu, așa că am testat cu o machetă de telefon, pentru a avea aceeași greutate și proprietăți.

Telefonul se lipește instant de suport, dacă telefonul tău are capac din plastic, să știi că acest suport îl ține bine. Dar dacă telefonul tău este din sticlă, atunci greutatea favorizează foarte rapid alunecarea de pe suport, astfel riști ca la un viraj mai brusc să găsesți telefonul pe jos.

Masa de prindere este mică, sticla alunecă, deci nu a reușit să îmi ofere siguranță încât să îmi las telefonul „în brațele” lui.
Însă eu i-am găsit o utilitate perfectă, eu văd acest suport ideal pentru birou.
Mereu îmi pun telefonul pe birou pe unde apuc, mereu uit unde l-am pus, îl lovesc, îl zgârâi. De fapt, de două ori l-am dat jos de pe birou, nu l-am observat.

Astfel că acest suport cred eu, că ar fi superb pentru birou. Îl lipești în zona prizei, pui telefonul acolo într-o poziție firească și de siguranță.

Micul Baseus costă 49 lei, ca gadget de birou își merită banii, însă dacă vreu un suport solid pentru mașină, recomandarea mea este să mai cauți!!!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii la „Review suport auto universal Baseus”

  1. Ce nervi mi-a făcut un suport din carrefour luat.. Era d-ăla cu ventuză, de parbriz. Într-un final m-am enervat și l-am aruncat pe geam, cădea telefonul la cea mai mică groapă, frână, curbă.. șamd

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.