Review Vonino Zun XS + Concurs

vonino-zun-xs-3


După cum v-am obișnuit deja, tot testez diverse gadgeturi de la Vonino, pe calea asta vă anunț că vor avea Black Friday între 18-20 Noiembrie.
Sincer, nu știu de ce le mai trebuie Black Friday, oricum au telefoane ok la prețuri mici.
Știu, o să spuneți diverse, nici ei nu au pretenție să pară a fi Samsung, nici nu au prețuri de Samsung!

Am cerut special Vonino Zun XS, am cam testat tot ce au în portofoliu, însă am să explic de ce am ales un telefon de 399 lei.
L-am cerut pentru că telefonul, ca desing arată bestial pentru prețul ăsta. Serios, subțire, bine definit, bine colorat, poze ok și…șiii știe 4G Digi Mobil. Și totuși nu asta m-a convins, puteam zice „ok, alt partener care are telefon, așa și?” . De fapt m-a convins alegerea clienților. Cu telefonul ăsta Vonino și-a făcut intrarea în portofoliul RDS, am urmărit procesul, faza e că telefoanele se vând în număr destul de mare, de aici am luat decizia, volumul de comenzi și feedback-ul clienților.

Apăi, deobicei de la un telefon de 399 lei nu prea ai pretenții, dar parcă când îl vezi pe ăsta cum arată, vrei mai mult.

Hai să îți zic ce știe micul (mare telefon 5 inch). În primul rând îi apreciez că au licență pe România. Apoi, sunt foarte friendly customer. Adică, unii s-au plâns de versiunea de Android, Vonino a primit telefonul, a reparat problema.

Bun, să încep, întâi de toate, micuțul are Android 6 Marshmallow , pe el are 1GB de Ram, cu un Quad Core pe 1000 Mhz și 8 GB spațiu.
Mai știe și lot SD de până la 32GB. Și după cum Digi Mobil a dat tonul în piață și a reinventat moda, este Dual Sim!

Deși este ieftin, Vonino știe că are un mic handicap în piața noastră. Așa că nu a făcut rabat la Display cu un IPS Capacitiv Oncell HD, 2.5D Curved TP pe 1280x720px.

Bateria este super ok, are 2200 mAh, dacă mă gândesc puțin, Samsungul meu are 2600 iar diferența de preț era de vreo 2200 lei.

Ok, după cum spunea o melodie „Dacă pozele ar vorbi” , zic să dăm drumul al dovezi, să vedem cum arată:

Cardul în husă nu este pus întâmplător. În primul rând, plătesc des contacless și asta mă ajută. Apoi, husa este bine definită, bine „închegată” pe telefon.

Și totuși cum face poze un telefon de 399 lei?

Pe Wi-Fi a reușit să scoată 27 mbps, pe 4G în zona în care locuiesc s-a oprit la 10 mbps. Probabil aș scoate mai mult în altă zona.
Însă este de ajuns, testele au arătat că tot ce trece de 7 mb, ca și customer experience este ok, mai departe nu mai contează.

Și acum concursul :
Păi am de dat o pereche de ochelari VR5.
Cum funcționează, cumpără produse Vonino prin butonul de mai jos, apoi vino aici în comentarii și scrie ce produs ți-ai luat și în ce dată l-ai comandat, eu verific și te validez.
Cel care cumpără cele mai multe produse, câștigă. Dar pentru a încerca să fiu mai corect, cel care va avea valoarea cea mai mare este definit ca și câștigător.

vezi-preț-și-specificații-complete

Astfel evităm „spamul” de cumpărături „la 1 leu” sau incorectitudinea față de un concurent care cumpără valoare mare.
Dacă se adună prea multe cumpărături apropiate ca valoare, o sa dau un random.org. Concursul ține până pe data de 30.11.2016 la ora 23:59

Succes!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.