Home » de prin online » Putearea internetului

Internetul în 2015 este o forță, o unealtă foarte complexă cu puteri nebănuite.

Ca orice altă unealtă magică , trebuie să știi cum să o controlezi.
Pe internet îți poți pierde banii în câteva secunde sau poți deveni milionar în câteva luni, poți să îți faci prieteni sau dușmani, te poți îndrăgosti sau poți muri.

Internetul este o forță la îndemâna oricui, doar că nu oricine știe să o folosească în scopuri benefice.

Cei mai mulți utilizatori de internet în 2015 fac lucruri banale, pierd timp pe rețelele de socializare, dai invitații la candy crush.

Alții au ales să facă bani, alții să piardă bani.

Internetul îți dă șansa să te informezi, practic ai acces la informații din toată lumea, depinde doar de tine să alegi să îți cerni informațiile și să le alegi pe cele corecte.

Acum prin intermediul internetului începem revoluții, dăm guverne jos, șantajăm oameni, câștigăm alegeri sau alegem să semnăm petiții.

Țin minte că am văzut un documentar cu apariția internetului, era ceva wow, cine avea acces la internet era un fel de zeu, oamenii au făcut rapid averi sau au eșuat la fel de repede cum a fost cazul Yahoo care apoi a renăscut.

Dacă ne uităm la câteva idei teoretic simple care au făcut niște oameni miliardari ne dăm seama de puterea acestei unelte.

Acest articol ajunge la voi prin intermediul internetului, voi nu ați fi citit aceste rânduri fără internet, eu nu aș fi scris.

Eu văd internetul ca pe o sursă veșnică, orice este acum mai rapid prin internet, dar cea mai valoaroasă ramură a internetului mi se pare informația.

Practic având internet sunt liber să gândesc, nu mai pot fi indoctrinat de către un popor (cazul Coreei de Nord) , pot contrar Bibiliei să cercetez și să cred ce vreau.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. razvan spune:

  o spui de parcă doar cine nu vrea nu ajunge miliardar pe internet.

  • cKy spune:

   Defapt zic ca internetul ca forță, este doar pentru cine se pricepe.

   Restul avem internetul la îndemână, putem face ceva dar nu știm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.