Pro TV omite cei mai cititi bloggeri si pleaca urechea la ZeList

Update : Nu mai pot accesa link-ul Pro Tv unde dadeau stirea, probabil cineva s-a sesizat si l-a sters, este indexat pe google.

In principiu PRO TV este numarul 1 in Romania datorita continutului de calitate, insa la Stirile Pro Tv mereu cred ca s-a aflat cineva rupt dupa exclusivitate.
Nu stiu cine a lucrat la „stirea” data azi dimineata pe TV.
Nu stiu cat de informat este producatorul sau ce urmareste mai exact, poate pentru ca Tudor Chirila e acum parte din trustul lor?
Astazi dis de dimineata au dat o stire prin care anuntau ca Tudor Chirila e cel mai citit blogger, ca Groparul e top 3, ca multe.
Nu au dat trafic, statistici, cifre tati. Nu au spus doar ca sunt cei mai buni potrivit ZeList.
Bai esti nebun? De cand ZeList mai reprezinta o relevanta in masurarea „audientei” din online? Pe Bune!
Tot in stirea asta spuneau ca Tudor Chirila e la o diferenta covarsitoare fara de locul 2,3,4 etc.
Mai oameni buni, Zelist il plaseaza primul pentru ca alti bloggeri lipsesc de acolo. Unii au avut discutiile lor, altii si-au dat seama ca Zelist e doar impresie artistica si e bun doar pentru a prosti naivii care vad bannerul „Sunt mai bun de cat 99,99% pe Zelist” & shit.
Topul ala e pentru Ciutacu, Blogatu, oameni care poate se hranesc din asta.
Zelist calculeaza altfel topurile, daca eu maine scriu un super articol iar 20 de bloggeri A list vor scrie despre mine si vor insera link-ul meu in articolele lor am mari sanse sa ajung in top 10 subit.
Cum sa il numesti pe Tudor Chirila nr 1 cand Zoso are 15 K unici/zi, Arhi are cel mai comentat blog din Romania, Nwradu e pe felia IT, cum sa il clasezi pe Ciutacu peste astia enumerati mai sus? Cum? Balosul ala se foloseste doar de emisiuni iar scrierile sale sunt mai penibile ca Gadea in zile de sarbatoare.

pro tv

Pro TV sau nea producatoru, da bre si matale 3-4 click-uri p’aicisea si afla cum stau topurile si relevantele prinn blogosfera. Stim gata, Chirila e in staff dar las-o jos!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.