Jocuri si console : PlayStation Tv , Drive Club si Call Of Duty Advence Warfare

Playstation Romania a anuntat ca Playstation Tv este deja disponibil in magazine si vine la pretul recomandat de 99.99 de dolari.

Pentru cea mai bună experienţă PS4 Remote Play, recomandăm folosirea unei reţele prin cablu. Acest tip de conexiune este cea mai stabilă şi oferă cele mai bune viteze de transfer. Dacă vreţi să folosiţi o reţea wireless, asiguraţi-vă că semnalul Wi-Fi este destul de puternic. O conexiune wireless va funcţiona în condiţii optime dacă PS TV este situat în apropierea unui punct de acces Wi-Fi, la care este conectat şi PS4.

Pentru a citi totul despre PlayStation Tv intra pe link

Pe 08.10.2014 s-a lansat si jocul Driver Club care promite o grafica superba si adrenalina.

DRIVECLUB™ a fost construit pentru tine şi prietenii tăi. Are la bază ideea de spirit de echipă, de colaborare şi de izbândă cot la cot cu cei mai buni camarazi. Cel mai important este însă împărtăşirea emoţiilor din timpul curselor şi a momentelor de neuitat. Jocul este o conexiune permanentă între tine şi prietenii tăi, permiţând partajarea experienţelor prin trimiterea şi acceptarea de provocări.

Jocul este disponibil doar pentru PS4 momentan si il poti cumpara de aici
Driver Club

Fanii Call Of Duty pot gasi acum in magazine Call of Duty: Advanced Warfare pentru toate tipurile de console, jocul a fost lansat in 3 variante, Limited Edition, Pro Edition si Normal.
Cauta jocul pentru consola ta aici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.