Home » Personal » Credem în extratereştri?

Tocmai m-am uitat la un film cu Nicolas Chage (Knowing) în care omenirea urmează să fie exterminată de o explozie solară iar extratereştrii aleg anumite persoane pentru a le duce pe altă planetă încât viaţa să nu se termine ci să o ia de la capăt.

Bun, film SF dar are un fir logic corelat cu istoria noastră.
Noi cei de astăzi suntem setaţi să nu credem în extratereştri, mai exact îi asociem cu exterminarea, invazii, etc.

Dacă ne uităm puţin în istorie, în orice istorie este ceva de sus în noi.

Religia creştină, Dumnezeu l-a făcut pe Adam şi Eva, totul era pur, îngeri, divinităţi . Deci Dumnezeu un şef de sus a dus doi inşi undeva să se înmulţească, îngerii apărători erau nişte divini care aveau grijă de noi oamenii.

Astfel de asemănări se găsesc în toate religiile lumii.

Ştiinţa , nu poate explica cum am apărut dar cumva un ADN a fost adus pe planeta asta şi s-a dezvoltat.

Ştiinţa teoretică spune că ori am fost creaţi de alţii direct aici, ori am fost aduşi ca pe un experiment.

Istoria ne arată că strămoşii noştrii au „colaborat” cu cei de sus, în toată lumea avem desene antice, împăraţi care mutau blocuri de câteva tone cu puterea unui baston, faraoni ce se ridicau la ceruri.

Ruinele rămase sunt de o tehnologie uimitoare. Toate piramidele şi marile lăcaşuri de cult antice formează o axa fix ca un plan de zbor aviatic şi toate triunghiular.

Istoria ne arată că deasemenea cineva de sus a intervenit mereu când am fost pe cale să merlim. Tot din istorie ştim că deodată ne-am deşteptat şi am învăţat să navigăm , să citim timpul, vremea ba chiar reacţiile oamenilor prin stele….. deci tot spre ceruri ne uităm.

Un creştin înrăit mi-ar spune „A fost Dumnezeu”, ok el a fost dar ăsta este un nume pe care noi l-am dat. Noi îl numim dumnezeu, alţii Alah, alţii n extraterestru binevoitor. Cumva ajungem tot la concluzia că cineva ne-a adus sau ne-a creat, atunci de ce nu am crede că acel sau acei cineva nu există?

Să ne gândim puţin, suntem cel mai tânăr sistem solar. În 2014 noi exploatăm şi căutăm noi planete ce pot susţine viaţa. Momentan nu avem tehnologia necesară să ajungem până la ele.

Dacă mâine am putea ajunge pe o planetă ce poate susţine viaţa, ce am face? Am trimite forme de viaţă acolo nu?
Acele forme de viaţă probabil îşi vor modifica forma, structura pentru că mediul nu poate fi identic.

Dacă noi în 2014 încercăm să facem aceste lucruri, suntem atât de naivi să credem că în alte sisteme nu există viaţă mult mai evoluată? O tehnologie care a putut ajunge până la noi şi ne studiază?

Sau una din teorii (mult mai solidă) ar fi aceea că cei ce ne-au adus/făcut ne mai vizitează să îşi adune informaţii, cum evoluăm, cum ne omorâm…

Noi ca fire umană fix aşa am face, dar fix aşa. Dacă ştim că aşa am proceda, clar alte specii mai evoluate ar face fix la fel.

Terra e pe moarte după cum ne arată fenomenele. Da noi şi zeci de generaţii după noi apucăm să trăim că nu moare pământul mâine, însă există o probabilitate ca cineva acolo sus să urmărească ce se întâmplă. Până la urmă noi fix din acest principiul căutăm altă planetă, suntem conştienţi că asta se stinge.

Cred că ştiţi celebrele teleportări din Războiul Stelelor, imposibil nu? Nu chiar, recent un cercetător a reuşit să teleporteze prin unde laser 3 particule de lumină din punctul A în punctul B. Sunt doar particule de lumină dar încă suntem minori în tehnologie, avem televizoare de aproximativ 50 de ani.

Şi întrebarea mea este : Ce ne-ar speria atât de mult dacă ar veni extratereştrii? Din istorie ştim că ne-au ajutat, nu văd de ce ne-ar invada!

În marile războaie mereu au fost semnalate fenomene OZN. E logic, dacă tu ai un ţarc şi în acel ţarc pui 7 câini care vreme de 5 ani convieţuiesc împreună, se dezvoltă şi se înmulţesc iar apoi încep din senin să se omoare între ei, dacă ai fi cercetător nu ţi-ai face apariţia şi ai încerca să îi înţelegi? Până la urmă e obiectul studiului tău, e proiectul tău.

Aşa că fenomenele OZN trebuiesc aduse în cultura omenirii pentru a fi tratate ca atare, biserica nu concepe să îşi piardă dumnezeul, guvernele nu concep să piardă puterea încât omul să fie conştient că există ceva mai puternic decât orice armată.
Până la urmă există posibilitatea ca acei zburători să ne fie rude, să dorească să ne ajute dar noi s-ar putea să nu ştim să reacţionăm pentru că noi nu ajutăm , noi contopim pentru că aşa suntem dresaţi.

Dacă vroia vreun verzui să ne termine, din miile de apariţii semnalate era de ajuns 1 să fie real şi eram istorie.

Apoi poate mai răpesc ăştia nişte indivizi şi îi resetează, că noi ca mentalitate ne îndreptăm clar către pierzanie. Sau poate concep o nouă rasă, una mai pură!!!

Istoria se repetă, cele mai multe poveşti cu faraoni supraoameni vin din părţile unde existau super imperii şi puteri, astăzi cele mai multe apariţii vin din aceleaşi locuri : USA, Marea Britanie şi Rusia. Practic centrele de influenţă a omenirii.

Aşa că, să vină mă! Că mai rău nu cred că ne face nimeni decât ne facem noi înşine!

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Lospa spune:

    Si mai ma intreaba lumea de ce sunt ateu. Nu cred in dumnezei, extraterestrii sau altele. De aceea nici filmele de genul nu imi sunt pe plac. Cu toate ca au actori buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.