E din America frate

E din America frate, de câte ori ați auzit fraza asta?
E original că e din străinătate sau cum am zice noi românii „e de afară”.

Ieri am auzit câteva piți șușotind într-un magazin de țoale, se strâmbau una la alta. Mai exact se aflau într-un magazin Diana Shoping (țoale ieftine la 15 lei un tricou) dar strâmbau din nas că îs cam proaste calitativ și că la școală nu s-ar putea afișa cu țoale ieftine, că au acasă numai lucruri din America și Germania.

Pe limbă mi-a stat să întreb „Nu te supăra, ai vreo chiflă în stomac? Dacă da, ce plm cauți aici?”

E ușor să faci fițe pe cârca părinților, e și mai ușor să țipi la mă-ta în Italia „Trimite ceva de la Gucci că altfel nu te mai iubesc, ești o mamă dificilă” , dar nu știi că mă-ta suportă zilnic niște broscari perveși și îi spală la cur ca tu să ai ce mânca.

Apoi de unde vine chestia asta că dacă e de afară e mai bun? Plm nimic de calitate nu ajunge în românia și dacă ajunge nu ai să găsești în mall sau diana șoping, pentru că sunt lucruri scumpe iar ăla cu magazinul nu își permite să le aducă.

Dacă vreți germania, știu câteva SH-uri. Dacă vreți America știu câțiva pești care vă pot oferi visul altor meleaguri și ceva cârnați dar nu de la Pasage.

Daca vrei aifon 6 și n-ai o chiflă în stomac îți iei un job. Oricum cu job-ul de șaormăreasă la KFC nu ai să mai faci fițe de versace & shit.

Și întreb așa pentru mine, oare câte piți pot deosebi un Gucci Chinezesc de un Gucci? Nu e ca și cum au mai avut și știu să se uite la meterial, croială, etc. E vorba de rahatul ăla de etichetă.

Piți deci prestăm și noi ceva sau facem doar subiecte facebook în curu’ gol?

PS : Dau 3 fesuri Abidas dacă îmi curățați zilnic mașina de zăpadă! + un sac cu nuci!

8 comentarii la „E din America frate”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.