Cea mai ieftină și bună mașină de spălat vase – Electrolux ESL4200LO

electrolux-esl4200lo
Eliberati spatiul cu aceasta masina de spalat vase compacta Electrolux

Datorita dimensiunilor compacte ale modelului, va puteti bucura de toate beneficiile unei masini de spalat vase, utilizand la maxim spatiul disponibil. Cu o latime de doar 45 de cm, aceasta masina de spalat vase se dovedeste o dotare bine venita si compacta la orice bucatarie – in special pentru cele micute.

vezi preț și specificații complete

Spalati vasele intre doua feluri de mancare – in 30 de minute Electrolux

Cu programul rapid puteti spalat cateva din vasele murdare in doar 30 de minute. Daca vasele sunt doar putin folosite, atunci puteti avea o incarcatura completa curata si stralucitoare. Este extraordinara pentru spalarea rapida a vaselor, intre felurile de mancare de la o petrecere.

O masina de spalat vase care este mereu in conditii perfecte de functionare Electrolux

Sarea si agentul de clatire va mentin masina de spalat in conditii optime. Iar cu aceasta masina de spalat vase este foarte dificil sa ramaneti fara ele – deoarece are un indicator LED util care se aprinde de fiecare data cand acestea sunt pe terminate. Astfel, masina dumneavoastra de spalat vase este mereu ingrijita si va oferi mereu cele mai bune performante.

Integrare excelenta si operare intuitiva Electrolux

Aceasta masina de spalat vase perfect integrata are un panou de comanda usor de folosit. Nu trebuie decat sa aruncati o privire in jos pentru a avea o imagine generala complet a programelor si setarilor. Aceasta dispune de butoane simple si un buton rotativ, pentru a face selectarea setarilor extrem de simpla.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.