ASUS – Router Wireless RT-N56U

Odata cu revenirea in blogosfera mi-am luat si un Netbook de pe care scriu acum si care o sa beneficieze de o recenzie mai tarziu.
Blogatu a apelat iar la mine pentru a ma inscrie in campania www.evomag.ro, campanie la care eu am mai participat in trecut si am primit in urma unei recenzii cateva atentii din partea echipei evomag.
Evomag imi propune sa fac o recenzie la ASUS – Router Wireless RT-N56U ceea ce nu imi este de loc greu deoarece am configurat unul chiar saptamana trecuta.

Trec repede de design-ul sau elegant deoarece la un router nu ne intereseaza asta ci performanta si incep prin a va spune ca detine toate tipurile de criptaxri WPA,WEP, s.a.m.d lucru util modelelor mai vechi de WiFi.M-au surprins cele 5 porturi,cele mai multe routere wireless nu duc cu succes atatea intrari.Are 4 porturi LAN si 1 port WAN, toate Base-T pe 10/100/1000.Protocoalele suportate sunt atat pentru desktop cat si pentru laptop/netbook, suporta ip static,PPPoE, ip automat,PPTP si L2TP.Detine o memorie ram de 128 Mb Sdram si o viteza de transfer de 300 Mbps, memorie flash de 8 Mb si 2 porturi USB 2.0 version.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Un comentariu la „ASUS – Router Wireless RT-N56U”

 1. Buna ziua!

  M-ar interesa sa cumpar un articol pe blogul dumneavoastra. Va fi asemanator (nu identic) cu acesta: http://lavinnia.info/pariuri-x-ro-siteul-de-pariuri-online-numarul-1/

  Articolul trebuie sa contina 4 linkuri si va fi scris de mine, pentru ca sa nu mai pierdeti dumneavoastra timpul cu redactarea lui.

  Daca sunteti interesat va astept cu un mail la adresa florin_tanase@ymail.com cu pretul pentru care a-ti fi dispus sa puneti articolul pe blogul/siteul dumneavoastra si adresa blogului.

  Data limita pana la care sunt interesat sa cumpar articole este 31 martie 2011.

  O zi buna!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.