Sari la conținut

Promisiuni, dar promit ca te invat poker

Desi am promis ca odata cu revenirea in online si achizitionarea unui Netbook voi scrie mai des, nu prea am fost in stare sa ma tin de promisiune.
Motivele sunt nenumarate, bolnav cazut la pat, masea umflata, alte activitati, munca cat cuprinde ca daca e criza tre’sa muncesc mai mult, activitati parlamentare (inceput :)) ), dar cel mai mult timp il mananca pokerul.
M-am apucat serios de poker, joc de mult dar niciodata nu am jucat serios .Mereu am tratat turneele cu indiferenta bazat ca am ceva banuti in cont.
M-a ambitionat povestea unui baiat din comunitatea pokerstrategy care din 0,02 $ a facut 800$. Am zis ca sunt doar povesti spuse oamenilor doar pentru a ii incanta sa joace insa am testat si eu.

Eu nu am facut atatia bani pentru ca mai tre’sa lucrez la partea cu rabdarea insa din 0,50$ gasiti prin contul de la PokerStars am reusit sa fac 7 $

PokerStars Turneu #374967811, No Limit Hold’em
Buy-In: $0.50/$0.05 USD
45 jucători
Fond total de premiere: $22.50 USD
Turneul a început la 14/03/2011 16:54:34 ET

Dragă iceuniq,

Ai terminat turneul pe locul 1-ul. Un premiu constând în 7,00 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai câştigat 58,70 tournament leader points la acest turneu. Pentru informaţii despre tournament leader board, vizitează pagina noastră web la http://www.pokerstars.com/ro/poker/tournaments/leader-board/

Mi-am facut si club in care putem juca intre noi, id club #377140 si parola iceuniqclub

Si de ce sa alegi sa joci prin PokerStrategy? Pai in primul rand pentru capitalul de 50$, apoi pentru bonusurile primite la „Prieteni recomandati”
Uite de exemplu ultima plata catre mine, jucator recomandat Bucost :

Pentru a te inregistra pe PokerStrategy poti da click pe bannerul de mai jos fie dati click aici:
poker online
Daca vrei sa optezi pentru capitalul de start 50 $ si crezi ca nu te descurci, poti da un mail la iceuniq@gmail.com si te ajut sa treci testul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.