Home » Gadget's » ZRRO o consolă Android care arată bine

ZRRO


Știm toți că pe Android au început să se dezvolte jocuri tot mai complexe cu grafică bună și scenariu ok. Android nu poate ajunge încă la nivelul Playstation sau Xbox, asta pentru că se și axează pe alt segment de piață. Cele mai mutle jocuri Android fiind accesate de pe telefoanele mobile sau tablete.

Însă a apărut și prima consolă de jocuri dedicată Android. ZRRO îți permite să te conectezi la televizor și să te joci pe 4K.

ZRRO este o soluție bună pentru cei care au bugete limitate. O consolă de gaming ca Playstation sau XBOX nu presupune doar achiziția consolei, jocurile sunt scumpe în general la o lansare un joc se duce la 350 lei.

• QUAD CORE 2.0GHZ și un GPU Octa Core
• 2GB DDR3 RAM
• VIDEO OUTPUT UP TO 4K
• 16GB INTERNAL STORAGE
(EXPENDABLE VIA SD CARD UP TO 32GB)
• ANDROID KITKAT 4.4

Consola este disponibilă la precomandă aici, costă 199$.

Păreri? Eu personal m-aș vedea jucându-mă pe o astfel de consolă, doar că fiind un produs nou în piață aș aștepta să citesc câteva păreri de la utilizatori, să îi văd putința și limitările.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Alex Ciocan spune:

    nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu un controller cu … touchscreen? nu cred ca butoanele fizice pot fi puse in umbra atat de usor…

    • cKy spune:

      Corect, dar totul are un început. Gândește-te că încă sunt persoane care investesc masiv în PC-uri de gaming pentru că nu se pot obișnui cu controllerul de console.

  2. […] gratis pentru telefoane, ne plac atât de mult încât dezvoltatorii au lansat deja consola ZRRO android care îți permite să te joci pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.