Home » Tech News » Vonino lansează gama VOLT la CES 2017 : VOLT X și VOLT S

Anul acesta #Vonino și-a rezervat un stand la prestigiosul eveniment de tehnologie, CES 2017 ce va avea loc la Las Vegas.

VONINO Inc. a anunțat în cadrul CES 2017 lansarea unei noi game de smartphone-uri denumită sugestiv VOLT.
Modelele Volt S și Volt X se diferențiază față de celelalte smartphone-uri Vonino printr-o baterie de mare capacitate de 4000mAh. Ambele modele vin cu sistemul de operare Android 6 Marshmallow, procesor Quad Core, 1GB memorie RAM, display IPS de 5 inci și cameră foto principală de 8 megapixeli.
Noile smartphone-uri Vonino Volt S (3G) și Volt X (4G) sunt disponibile cu „Precomandă” la prețurile speciale de 299 LEI pentru modelul Volt S și 369 LEI pentru modelul Volt X. Prețurile sunt valabile doar pentru comenzile înregistrate și confirmate pana la data de 27 Ianuarie 2017. După aceasta data produsele se vor găsi în magazine la prețul de 349 LEI pentru modelul Volt S și 449 LEI pentru modelul Volt X .
Toate precomenzile vor fi livrate către clienți începând cu data de 27 Ianuarie 2017.

Odată cu modelele Volt, Vonino oferă 2 smartphone-uri capabile de o autonomie de utilizare de până la 3 zile și o perioadă de stand-by de până la 21 de zile. Altfel spus, nu mai este nevoie să îți faci griji că în fiecare seară trebuie să încărcați bateria telefonului, modele Volt oferă chiar și celui mai avid utilizator 2-3 zile de autonomie cu o singură încărcare completă a bateriei.
Chiar și cu o baterie de 4000mAh dimensiunile modelelor Vonino Volt sunt unele reduse și permit utilizarea într-un mod ergonomic și confortabil. Vonino Volt măsoară 145 x 71 x 10mm și cântărește numai 157g. Cu dimensiuni reduse, aceste smartphone-uri reușesc să încorporeze și o baterie de mare capacitate și un ecran IPS de 5 inci, cu rezoluție 854×480 pixeli. Ambele smartphone-uri din seria Vonino Volt vor fi disponibile în variantele de culoare Negru și Albastru-Marin.

Sa vedem puțin ce se află sub VOLT X

Volt S știe și arată cam așa:

Noile modele vor fi disponibile în curând și pe Vonino.ro

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: