Top mașini de spălat Whirlpool

Se spune că Whirlpool a devenit cam cel mai important brand de mașini de spălat din România, nu se laudă ei cu asta ci o spun vânzările.

Este adevărat că vânzările pot fi date și de marketingul excepțional, însă după vânzări o mai spun și magazinele și cel mai important, review-urile utilizatorilor.

Eu personal am ajuns tot la Whirlpool, deși am oscilat și intre Samsung și Gorenje. Eu am ales un Whirlpool AWS  de care sunt foarte mulțumit, mă uit acum că are și o reducere substanțială, mult sub prețul cu care am luat-o eu.

Whirlpool este o companie producătoare de electrocasnice din Statele Unite, înființată în anul 1911. Whirlpool este cel mai mare producător de electrocasnice din lume. Cu afaceri de 19 miliarde USD anual, și 70.000 de angajați.

Eu sunt primii care au lansat programele buyback, bine la noi nu e chiar buyback ci acel program de reciclare a produsului vechi prin care primești un voucher.
Fiind cel mai important producător de electrocasnice din lume, aceștia au fost mereu cu câțiva pași înaintea tehnologiei.

Cam toate tehnologiile văzute astăzi pe piață în materie de mașini de spălat, au fost văzute întâi la Whirlpool, chiar dacă concurenții au modificat puțin tehnologia și au redenumit-o, conceptul a fost mereu pornit de Whirlpool.

Cele mai cumpărate mașini de spălat Whirlpool

 

Cele mai importante topuri vin mereu de la oameni, nu de la agențiile de marketing, pot fi luate în seama și cele făcute de asociații nonprofit, dar cele mai multe ori acestea sunt finanțate de branduri.

Astfel pe butonul de mai sus ți-am selectat cele mai bune mașini de spălat Whirlpool votate de clienții ce le utiliează în acest moment.

Ei au cumpărat și și-au spus părerea, astfel ca tu să îți limintezi riscurile și să nu ajungi în postura de a arunca banii pe un produs care nu ți se potrivește.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.