Home » Gadget's » Cum este țigara electronică Joyetech eGo AIO

AIO7


Spuneam în mai multe articole că organismul meu a reînceput să resimtă prezența țigării în viață mea și trebuie să fac ceva în sensul ăsta.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a te lăsa de fumat, îți recomand întâi să încerci Allen Carr – În sfârșit nefumător, eu am reușit să mă las cu cartea și am stat fără țigări 8 luni de zile.
Au fost cele mai frumoase clipe pentru organismul meu, de ce m-am reapucat? De prost, nevoie nu mai simțeam.

În fine, am scris multe articole aici despre fumat, cum m-am lăsat de fumat și cum m-am reapucat de fumat.

Acum am trecut de 4 zile pe țigara electronică Joyetech eGo AIO, am mai vapat și înainte dar nu am fost satisfăcut și în 1-2 zile am revenit la țigări.

Acum am deja 4 zile și nu simt nevoie de țigară, am încercat acum 2 zile o țigară normală și parcă nu mai era la fel, mai bine așa.

De ce Joyetech eGO AIO? Pentru că are o baterie ok încât să mă țină lejer mai bine de o zi.
Dar cel mai important lucru este aromizorul care nu este una clasică cu melana la vedere, apoi un alt lucru important, poate cel mai important este reglajul de aer.

Practic poți regla ce cantitate să vapezi, mai tare, mai puțin, în funcție de dorință.

Această funcție a făcut diferența între a continua sau a renunța.

Să știți că am stat mult cu gândul la Joyetech eGrip II, mizănd pe acumulator mai mare , am ales design-ul sincer să fiu.

Am mers pe elichidul Liqua Q de 12 mg/ml brightness tabaco însă astăzi mi-am luat Liqua Q Traditional Tobacco de 12 mg/ml pentru că simțeam că celălalt e cam soft.

Am ales de 12 pentru că fumam Marlboro touch 6 scurte, cam asta e combinația de nicotină echivalentă.

Deși fumez de 20 de ani, la primele vapări am amețit iar în primele două zile parcă îmi cam jucau ochii în cap când vapam.

Cert este că nu mai miros a scrumieră, mașina e țuț (am bagat-o direct în spălătorie), nu mai dau 15 lei/zi pe țigări, nu mai simt nevoia de prea multă cafea.

A început să îmi revină pofta de mâncare și asta mă bucură.

Dacă vapezi 5-6 ture s-ar putea să simți că nu mai „bagă” cât vrei, stai liniștit. În realitate organismul și-a luat rapid doza de nicotină pentru că prin vapare nicotina ajunge mai repede în sânge și e destul.

Ai să observi că dacă vapezi iar peste 30 de minute, sentimentul este ca la început, adică satisfăcător.

Sunt curios ce țigări electronice folosiți și ce ați recomanda sau nu ați recomanda?

, , , , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. […] trecut de câteva luni pe țigară electronică, am scris aici, am simțit beneficiul lipsei de gudron instant, însă am și câteva probleme. Mai exact cred că […]

  2. […] ceva să reduci gudronul, atunci IQOS este alegerea potrivită. Eu am încercat și electronice, ultima a fost foarte bună, adică îmi oferea cantitatea de abur dorită, ușor de utilizat, ok. Doar că mie acel lichid […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.