În general e bine să fii atent la țepe, fie că e site cu produse wow sau reclamă ciudată. Dar la instrumente financiare trebuie să fii și mai atent.
Cum am scris despre Gift of Legacy sau despre Gold River Media! Trebuie să pui mereu întrebări, trebuie să cauți informații certe.
Când analizez un site de prezentare, trebuie să vezi dacă au date de contact reale, o firmă, un nume în spate și cel mai important, folosiți google search pentru opinii.
Azi avem platforma Bacco Capital, un investitor tocmai dorea să scoată investiția și câștigul dar sanchi, are de trimis niște „asigurări” autorităților, asigurări în bani.


Nu știu ce sumă a băgat omul că nu a zis, nu știu nici ce sumă dorea să scoată, a zis doar că e „măricică”.
HM Revenue & Customs e un fel de ANAF la noi, ăia nu au de ce să ceară bani pentru o „asigurare” în relația cu un broker, niciodată.
Mai mult, ce entitate a statului îți solicită taxe în portofel de Bitcoin? Pare că au prins 3 victime.
Un simplu google search cu „bacco capital scam” îi salva banii, o simplă întrebare pe grupul din care face parte îi salva banii!
Deci, mereu, dar mereu întrebați, dați căutare pe google, cereți opinii chiar și dacă informația vine de la cineva apropiat!
Mai bine spunem pas la orice fel de bursă și broker și stăm cu banii la saltea.
Asta este o mare greșeală din foarte multe puncte de vedere. Banii la saltea nu generează niciodată alți bani și își pierd și valoarea
Cum zic „baetii” ….In fiecare secunda se naste un fraier , totul e sa-l gasesti 🙂
La noi sunt mulți pentru că ne lipsește total educația financiară și dacă îți zice unul cu experiență „Bă, randamentul conservator e 8%, riscant e 15%, nu există 50%” al nostru va spune „hei….dar a promis 300%” – avem cazul Donca..
Bună am fost și eu înșelat de 8000de euro.Nu știu cum sa îmi recuperez bani
in ce „proiect” ?