Home » Personal » Blog » Tăcerea de azi ne va aduce mâine un bou

iohannis_61625100


Nu am nimic cu Iohannis, nu a greșit aproape cu nimic. Singurul lucru greșit este că nu se ceartă cu nimeni. Nu vreau balamuc pe televizor, nu mai vreau un președinte îndrăgostit de emisiuni dar și tăcerea asta parcă e prea dăunătoare.

Nu îl vedem făcând nimic, poate nici nu trebuie să vedem tot, însă nu îl vedem nici luând poziție în relația guvern – parlament.

Urmăream la TV cu Ponta a mers la nu știu ce congres să afirme că România închide granița imigranților, Iohannis îl certa apoi că ăla s-a dus acolo de capul lui. Păi Jonny a cui e vina că ăla te ignoră și îl doare la bască de tine?

Eu cred că Iohannis a avut planuri mari ce urmau să se concretizeze, planuri făcute și puse în aplicare de către externi. Acum externii au probleme, americanii au probleme iar Europa se confruntă cu criza imigranților.

Deci cumva task-urile ce vizau România au trecut în plan secund, astfel Iohannis se plictisește, practic i-a dispărut agenda de zi și nu are ce face, pentru că nu sunt naiv să cred că acționează singur.

Această tăcere ne va aduce la următorul mandat un alt bou, un circar ca președinte. Pentru că noi ca popor vrem sânge, vrem circ, vrem înjurături iar ăsta abia leagă două vorbe.

Marea problemă intervine atunci când vom alege pe oricare rostește 3 cuvinte în plus față de Iohannis și avem destui de ăștia. Nu o să ne mai uităm la trecut, la viitor ci o să culegem bezele din gura respectivului pentru că 5 ani de tăcere ne-au scos din pepeni.

Poate că Jonny tace așteptând să aibă și guvern, momentan rând ăia de el și îl ignoră. Dar dacă nu va avea un guvern PNL ce o să facă? O să stea tot așa pe tușă ca un copil de mingi?

Până acum tot ce a făcut Jonny s-a îndreptat împotriva lui, a încercat să speculeze eșecurile din politică și să le atace, a fost ignorat și s-a întors cu castravetele în fund la biroul lui.

A cerut demisia lu’ Ponta, ăla i-a zis „Gogule, i-ați pastilele” , a cerut explicații în cazul Oprea, ăla a declarat ce a vrut. În cazul Oprescu…mânca floricele.

Este datoria lui Iohannis să facă ceva? Da este, este pentru că sunt miniștrii țării pe care el o conduce, el practic este imaginea unei țări cu miniștri anchetați și nu are nici o opinie în sensul acesta.

Toată această neputință a lui Iohannis ne va aduce un nemernic la putere și îl vom vota cu toată dragostea, România se va întoarce fix de unde a plecat, anchetele DNA vor stagna iar. A nu se înțelege că Iohannis are vreun merit în ce face DNA și ANAF, el doar se bucură de succes. DNA face ce i se cere, dar cu o altă putere i se vor pune niște piedici indiferent cine cere, păpușarul din spate nu va putea finanța DNA că ar fi prea pe față iar românul cretin de la Antena va țipa „Vaiiii suntem manipulați de americani, huaaa ați vândut țara, DNA face arestări la comandă”

Jonny, bea tată ceva pălincă, cică omul la beție ori vorbește prea mult ori cade mort și pișat pe el în șanț.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.