Home » Tech News » Cred că Hostinger nu a înțeles nimic…

Cred că Hostinger nu a înțeles nimic din ce am scris aici. În comentariul lăsat de ei pe blog practic îmi explică faptul că la un host gratis nu pot să am pretenții.

Nu am cerut resurse, nu am cerut mai nimic, am cerut doar să meargă hostul că de aia e gratis, să am ce testa.

Doar că nu am ce să mai testez, am intrat astăzi să pe unul din blogurile hostate și pauză, am dat un backup la DB să îl pot downloada și pauză acces la fișiere.

Deci, Hostinger să ne înțelegem dacă e gratis nu trebuie să îl poți utiliza. Dar am să las clipul ăsta aici să înțelegi care e problema…..una din probleme pentru că în articolul precedent vă spuneam că e de porc să ai pe instalator wordpress din 1800 toamna și module care fac crush că nu au update.

Degeaba îmi spui acum că am 60 de zile retur la bani dacă nu m-ai convins din primele 2 zile de romanță, practic blogul a stat mai mult picat.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. […] Deja începe să aibă like-uri pe pagina de Facebook, site-ul începe să aibă unici fără pic de promovare, iar singura lui greșeală a fost că s-a încurcat cu o găzduire gratuită. […]

 2. Razvan spune:

  Am avut un blog de tip satelit gazduit la ei, trafic mai deloc, articole doar si o tema simpla. Fara pluginuri si prostii. Dupa cateva zile mi-am mutat blogul la o alta firma. Ei ofera gratis, dar ofera un serviciu de proasta calitate.

  • cKy spune:

   După ce l-am mutat mi-au zis ca cel gratis e de teste și ca traficul meu depășea limitele. Dar înainte de a avea trafic cădea de la module.

   Care e farmecul sa atragi un user nou și sa îi pice la primii 50 de vizitatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.