Studiu $ock : Manelistii pot provoca dezastre

manelist-cu-salam
mircea badea

Un nou studiu realizat de Unviresitatea $tow arata ca ascultatorii de manele sunt mai predispusi la o moarte timpurie fata de orice alta categorie de oameni.
Studiul condus de Dr. Tiganus Valoric arata realitatea crunta, ei ne explica cateva aspecte ce conduc la un sfarsit timpuriu al manelistului. Dar si un impact devastator asupra economiei acestei tari.

Iata aici catea aspecte:
1. Atunci cand manelistul se afla la volan, riscul unui accident creste cu 70% deoarece e mai preocupat sa jeleasca dupa muzica lui Salam si sa isi faca selfiul cu sigla de BMW.
2.Manelistii se aduna adesea in grupuri neorganizate, totul pare a fi pasnic pana cand unul isi aduce aminte ca x are dujmani si y este unul dintre ei. Grupul se destrama si la iveala ies cutitele ascunse in pantofii Gucci.
3.Salam si Guta sunt considerati un fel de zei ai manelelor. Astfel Crestinismul risca sa se comfrunte cu cel mai crunt razboi al religiilor din toate timpurile, Dr. Valoric considera ca Islamul ar deveni desene animate.
4. Dupa o analogie a psihicului unuia dintre candidatii la studiu, s-a descoperit ca daca maine ar disparea manelele din Romania, IQ-ul tinerilor romani ar depasi inteligenta altor specii, cum ar fi maimuta Badea.

5.Cum manelistii reusesc sa isi cumpere din ce in ce mai greu o diploma de opt clase, se preconizeaza o mare criza economica. Cum acestia nu mai reusesc sa se califice pentru job-urile de Tehnician Salubritate Publica, shaormar, lucrator la Mc Donlad’s, rata criminalitatii va creste. Astfel, cocalarii cu peste 8 clase vor trebui sa sustina tigarile la bucata, berea si semintele de la coltul blocului.
6. 7 din 10 manelisti raman prosti, este o boala ce se raspandeste de la utilizator la utilizator prin intermediul internetului. Facebook si Messenger au anuntat deja ca nu au vazut niciodata atatea cuvinte cu sh, tz,tuk, etc in istoria lor. Eu sustine ca astfel de „vociferari” se regasesc cel mai des in citatele semicelebre a pozelor de profil.
7. Fara pic de aluzie la studiu, Dr. Valoric a dezvaluit ca in realitate o cioara nu traieste 200 de ani, raspunsul corect este : Cat timp mai are fier vechi!!!
8. Majoritatea manelistilor sustin ca nu pot dormi noaptea linistiti. Ei se plang ca au vise cu dusmanii imaginari, numara bmw-uri ori se gandesc la noul selfie de dimineata.
9. In timpul studiului, unul dintre subiecti a murit …de rusine. Tragedia s-a produs atunci cand Dr. Tiganus a publicat pe pagina personala de Facebook descoperirea, pacientul s-a laudat la el in cartier ca in urma ultimei altercatii a taiat 5 dusmani si acum are si el 3 plagi. Realitatea este demna de un titlu Prost.ro, micul cocalar avea tulburari de personalitate, secventele erau transpuse in imaginatia lui dintr-un film cu Copilul de Aur iar plagile erau desenate.
10.3 din 4 manelisti bogati sustin ca sunt ingrijorati atunci cand afara sta sa ploua. Ei povesteau ca aurulul etalat in pozele de pe facebook e fake si ca pe strada merg cu lanturi de fier deoarece le este frica , ca nu cumva unu mai sukar sa le fure valoarea.(subiectul nu a dorit sa isi dezvaluie identitatea).

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.