Home » Galati - Stiri » Cum se fura la Consiliu Judetean

Stand la barfa cu un amic de al meu am aflat cam cum se fura pe la Consiile Judetene. Tipul s-a ferit sa dea foarte multe detalii deoarece mai erau si alte persoane in jurul nostru. Mai exact a fost prezent la o conferinta de presa a Consililui Judetea. Conferinta a fost concentrata pe mai multe subiecte insa ce l-a marcat pe el dar si pe mine ca ascultator al sau, este metoda de furt din Romania.
A pronuntat doar Bunea Stancu si Tancrad, atat. Povestea ca s-a facut receptia unui drum din punctul A in punctul B, aceasta lucrare a fost executata de Tancrad. Proiectul initial specifica ca acel drum sa aiba 5,5 metri latime, s-a facut receptia , a trecut totul cu bine insa drumul are 3,5 metri latime. Practic s-a furat un sens de mers. Da s-a furat pentru ca receptia a fost inchisa ca si „OK” si astfel banii s-au platit pe 5,5 metri. CE l-a socat cel mai mult fost cand unul dintre cei prezenti la conferinta a vociferat „Pai avem o poza cu drumul, pare mai mic de 5,5 metri, ne-a iesit noua poza aiurea?” , raspunsul unuia din membrii CJ a fost sec : „Puteti merge cu ruleta sa masurati”.
Acest articol nu are rolul de a incrimina pe cineva pentru ca nu detin detalii dar va asigur ca vor aparea in media (erau si jurnalistii prezenti).
Alt subiect care mi-a lasat un gust amar-amuzant a fost pe seama avutiilor celor din CJ. La un schimb de replici, un nene ce statea langa Bacalbasa a spus ceva : „Acum sa citez din celebra cantareata CARMEN SERBAN” ….wtf?
„Altii au masini si vile, mie imi doresc doar zile”, probabil se gandea la colegul sau Bunea Stancu, ca e amarat, traieste rau in arest la domiciliu. De cand e in arest si-a facut si piscina in spatele casei, omul o fi zis ca daca tot are timp liber si nu mai e solicitat atat de mult, macar sa faca ceva util.

PS: Nu sunt un simpatizant al clasei politice desi am o facultate in domeniu.
Nu sunt un simpatizant al lui Basescu insa in era lui totusi s-a intamplat ceva. DNA a inceput sa miste, sa speram ca acest trend va lua amploare.

, , , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.