Sfarsitul Lumii 21.05.2011

Deci sa ma duc sa imi sparg toti banii? Golesc cnturile de poker? Recunosc in sfarsit ca eu am spart banca din elvetia?…da

din categoria sa mai aberam si noi ca la prostime tine, s-a trezit un mosulica care cica el ar fi studiat 30.. si ceva de ani biblia iar calculele rezultate de acolo ar da un = cu Arca lui Noe.
Tot el spune ca maine se implinesc 7000 de ani de la potopul lui Noe iar lumea ieri deja devenise putin tremuranda cand pe toate canalele de meteo anuntau soare iar la Galati a plouat cu galeata.

Ma poate o fi vazut mosulica asta ceva, dar poate iar a gresit data ca s-a mai intamplat odata, poate ii este frica de o moarte anonima si a vrut sa moara star, poate e cutremurul din Roma :)), poate vine Boc si ne spune ca mai taie ceva…oricum ceva se intampla.

Sfarsitul lumii a inceput de mult, uragane, cutremure, economie la pamant, boli…unde duc toate astea? La disparitia noastra, acum noi ca romani daca ne punem nasol cu Rusia si scutul s-ar putea totusi sa fim primii din istorie care disparem de pe fata pamantului sau daca ne luam dupa biblie undeva in zona tarii noastre si a vecinilor cica se va constitui noua tara sfanta …… cu dracu la putere e cam greu.

Deci maine merlim…… de ras
Apropo de ras, Bula ii spune unei colege de clasa:
Stii engleza?
Ea: Da
El : Tradu si mie repede gheata,ceai,picior

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.