Am castigat din poker 1000 $

De fapt am facut mai mult de 1000 $ in luna mai dar pierderi vs. castig am ramas cam cu 1000 $. Totalul era undeva la 1300 $, adunati de pe la diverse MTT-uri sau mese Cash.
Insa grosul a venit de la un turneu cu intrare 5$, un onorabil loc 5 si o frumusica suma de 1.006 $.

PokerStars Turneu
Buy-In: $5
4824 jucători
Fond total de premiere: $24120.00 USD

Dragă iceuniq,

Ai terminat turneul pe locul 5-lea. Un premiu constând în 1,006 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Acest articol are scopul de a va motiva sa aveti o cariera cat mai banoasa in poker.
Multi jucatori incepatori incearca propriul stil de joc, abia dupa ce pierd gramezi de bani realizeaza ca ceva nu merge in jocul lor.
Tu de ce sa ajungi sa pierzi bani cand pe PokerStrategy milioane de jucatori castigatori isi aduc aportul si strategiile in folosul noilor membri in fiecare zi. De ce sa pierzi tu bani cand PokerStrategy iti ofera cele mai bune traininguri din lume, iti explica simplu cele mai bune strategii din lume si aduna informatii pentru toate categoriile de joc de la cei mai buni jucatori din lume. De ce sa nu ai un antrenor personal sau un om care a facut mii de dolari din poker sa iti evaluieze jocul.
5 milioane de utilizatori au ales PokerStrategy datorita calitatii acestei scoli de poker care ofera 50$ gratuit pentru a incepe sa joci cu riscuri 0.

Pentru a te inregistra poti apasa simplu pe : http://ro.pokerstrategy.com/u8FZFX
Daca vrei sa vezi inainte pasii ce trebuiesc parcursi, atunci acorda 1:30 min. acestui videoclip pentru a intelege mai usor:

Daca nu stii ce inseamna PokerStrategy :
PS: Da volumul cat mai tare!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.