Cele mai bune sfaturi pentru cumpărarea unui scaun de mașină pentru bebeluș

Când vine vorba de siguranța bebelușului nostru, clar trebuie să dăm totul. Vei primi cele mai bune sfaturi pentru cumpărarea unui scaun de mașină pentru bebeluș.


1.Nounăscuții pot sta în două feluri de scaune pentru mașină: un scaun pentru sugari orientat spre spate sau un spătar decapotabil (care se întoarce spre partea din spate a mașinii și mai târziu se întoarce către față). Cumpărarea unui scaun auto decapotabil economisește bani pentru că durata de utilizare este până la o vârsa în care copilul poate purta centura de siguranță a mașinii.

Dezavantajul este că nu poate fi luat și scos din mașină ca un scaun pentru sugari. Majoritatea părinților sunt de acord că abilitatea de a scoate scoica scaunului pentru a fi mutat în căruț este cea mai de neprețuit funcție, mai ales când copilul doarme.

2. Dacă doriți să cumpărați un scaun pentru sugari, dar trebuie să reduceți costurile, luați în considerare achiziția unui hibrid, un scaun care vine la pachet cu căruțul de transport, astfel scoica se detașează ușor și se poate muta pe oricare parte, mașină sau căruț.

3. În mod evident doriți să știți care scaun auto este cel mai sigur. Toate scaunele de mașină pentru bebeluși care sunt pe piață au fost testate și aprobate pentru standardele de siguranță actuale ( ștampila JPMA pe cutie). Deoarece tehnologia de siguranță se îmbunătățește atât de frecvent, cel mai important lucru pe care îl puteți face este să cumpărați cel mai nou scaun de mașină și să nu acceptați alternativele foarte ieftine.

Cel mai recunoscut brand și magazin online pentru accesorii bebe, de la scaune auto până la cărucioare este acesta.

Sunt recunoscuți mondial iar printre produsele lor este greu să nu găsești ceea ce cauți.

Cel mai sigur scaun auto pentru bebe este acela care nu te lasă să faci tu ajustări manuale, să improvizezi. Acela care vine cu toate componentele utilizabile în orice situație și se pliază cel mai bine pe nevoile tale, astfel încât să nu uiți niciodată nici un element activ de siguranță.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.