Review Căști audio Monster NCredible NTune

Am primit de la GSMnet.ro un handsfree de la Remax, am fost foarte mulțumit de el, am scris aici review. Tot de la ei am primit și căștile Audio Monster NTune care au picat pentru review mănușă. Dacă tot au fost niște zile libere am început să le testez atât în jocuri cât și pe telefon/laptop.

Nu sunt un expert în chestii audio dar cred că oricine își poate da seama când o pereche de căști se aude sau nu bine.

Casti monster (1)

Am vrut să fac și un unboxing ca la carte însă m-a bătut tehnologia și lipsa de timp. Tehnologia m-a bătut pentru că nu am un stativ ok pentru a fixa telefonul când filmez, logic era să filmez cu o cameră dar și telefonul filmează bine, asta dacă aș avea ceva care să țină imaginea pe loc 🙂
Așa că unboxing-ul l-am făcut cu o mână, totuși priviți cam cum arată pachetul:

Prima impresie era deja formată, mi-a plăcut culoarea, împachetarea, design-ul. Așa că a rămas să testăm și performanțele.

Am intrat pe câteva clipuri full hd să aud claritatea, incredibil cât de bine se aud și cât de bine antifonează zgomotul din jurul tău. Să fiu mai precis, am dat drumul la TV destul de tare și tot nu îl auzeam.

Căștile sunt prevăzute cu un burete ce vine pe cap, scopul acelui burete este prevenirea durerilor sau incomoditatea purtării atunci când sunt folosite mai mult timp. Da știm cu toții acele căști incomode care ori ne pică de pe cap ori te doare capul după ce le folosești mai mult timp, acestea nu se comportă așa.

Se aud bine, arată bine, sunt lejere la purtat….deși sunt căști dedicate mai mult pentru muzică, nu puteam rata șansa să nu frig și câteva sesiuni de Counter Strike.

Primul lucru la care am fost atent în Counter Strike a fost sonorul din joc, reușeam cu lejeritate să identific direcția jucătorului și distanța. Cine joacă CS știe că în momentul în care ai căști nasoale, auzi adversarul dar nu distingi exact direcția din care vine, distanța sau dacă sunt mai mulți. Căștile proaste deobicei va reda sunetul dintr-o singură direcție atunci când vin adversari din mai multe direcții, prin astea reușeam să aud și să îmi dau seama care este mai apropiat.

Am facut analiza asta pe Counter Strike deoarece este cel mai comun joc și cel mai dinamic. Fiind un joc free player (adică fiecare jucător se mișcă liber) cred că analiza e cea mai corectă pe acest joc.

Aș fi testat căștile și pe PlayStation însă nu sunt compatibile, mi-ar fi trebuit USB sau WI-Fi, aș fi jucat și un Call Of Duty să aud și ceva mediu înconjurător.

Despre preț nu știu ce să zic, am văzut căști mai ieftine și căști mai scumpe. Din ce am citit eu pe performanțele lor diferențele erau doar în design.

Ziceam că aceste căști sunt pentru muzică, nu pentru jocuri, iată ce spune creatorul lor :

The Vision of Nick Cannon. The Cred of Monster.
Nick Cannon knows entertainment. That’s why he brought his NCredible ideas to Monster. Together, we’re empowering you with headphones that help you achieve anything you want to do. Nothing motivates you like music, and this is your music the way it’s meant to be. We cranked up the detail, dropped the bass to a low, powerful rumble, and made it all distortion-free. Pick your flavor from a variety of colors that will bring your music and style to life! It’s the experience you want: NCredible sound, an NCredible look, at an NCredible value.

button

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.