Home » Personal » Blog » Momentul ăla în care îți dai seama cât de piftea ești cu engleza

iliescu


Astăzi m-am trezit că mi s-au retras 360 Ron din cont de către Godaddy.com , rețineam că am scos orice plată automată așa că am sunat la ING să blochez tranzacția.

De la ING mi-au spus să iau legătura cu Godaddy, după câteva minute am reușit să găsesc un număr așa că am sunat direct în Londra.

Acolo îmi răspunde o duduie care vorbea super rapid și cu accent de englezoaică. Să moară 5 vecini dacă o înțelegeam.

Băbește încercam să îi explic că vreau sa dau cancel plății, tipa îmi spunea să dau din cont. Eu îi zic că am dat deja, ea nu că nu am dat și tot repeta obsesiv faptul că dacă dadeam cancel din cont ar fi văzut și ea.

După vreo 10 minute am zis că sunt eu prea plantă, este adevărat că mă emoționasem și îmi era rușine de felul în care reușeam să mă exprim. Faza e că tipa vorbea rapid și nu prea știam dacă am înțeles eu ce zice sau pur și simplu nu am înțeles.

Dupa ce am repetat obsesiv „Duduieeee am făcut ce zici înainte să sun”, i-a picat și ei păsărica că ar fi posibil să am două conturi, deși mi-au cerut odată pin-ul alocat contului.

I-am dat userul, a intrat pe celălalt cont și mi-a dat refund. După ce am terminat, îi simțeam oful, se cunoștea în vocea ei că nu mai era la fel de zmeoaică ca în primele minute. În primele minute era stresată de faptul că eu ori nu înțeleg ce vrea, nu înțeleg engleză ori a mai sunat un prost care nu știe ce vrea.

La final de convorbire și-a cerut scuze pentru atitudinea avută și mi-a urat o zi plăcută.

Acum faza e că după problema asta mi-am dat seama cât de nasol sunt la engleză, când vorbesc cu cineva față în față nu am astfel de probleme însă observ că dacă dau de una care mă ia tare și mai are și accent combinat cu ceva prune în gură, am mari probleme.

Dacă pe articolele scrie în engleză nu am probleme pentru că stau mult să corectez, din păcate într-un dialog rapid cam dau error 404.

Cred că ar fi timpul să mă apuc de ceva cursuri, observ că am început să cam ruginesc și se pare că lipsa de exercițiu îmi cam dă bătăi de cap.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. Marius spune:

    Asadar, inchidem pe Ro si bagam pe en?! 😀

  2. Adi spune:

    Nu-i problema, poti externaliza serviciul -> Uadvert.
    Kek 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.