Pulpe de pui în baie de vin alb si suc de lămâie

Cei care mă urmaresc pe Facebook știu deja că sunt un tip căruia îi place să gătească des.

Astăzi gătesc pulpe de pui in baie de vin alb si suc de lămâie.

Avem nevoie de 1 lămâie, 1, 5 litri de vin alb ( 400 ml la carne restul să îl servim la masă), 1 linguriță de boia iute, 1 linguriță de oregano, puțin piper măcinat,  4 cepe mici, 3 lingurițe de vegeta. Opțional puteți face și un suc de roșii care sa îl adăugați la urma.

20130824_165011_resized
20130824_165017_resized
20130824_194124_resized

  

Lămâia se rade de coaja, coaja o punem peste carnea înecată in vin (înainte de a fi pusa la cuptor).

Cu 10 minute înainte sa fie gata,  puneți feliile de lămâie peste carne.

Se poate servi cu o garnitură de cartofi si datorită sosului…merge si o mămăliguță.

Poftă Bună! !!

20130824_204323_resized

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

4 comentarii la „Pulpe de pui în baie de vin alb si suc de lămâie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.