Cei care mă urmaresc pe Facebook știu deja că sunt un tip căruia îi place să gătească des.
Astăzi gătesc pulpe de pui in baie de vin alb si suc de lămâie.
Avem nevoie de 1 lămâie, 1, 5 litri de vin alb ( 400 ml la carne restul să îl servim la masă), 1 linguriță de boia iute, 1 linguriță de oregano, puțin piper măcinat, 4 cepe mici, 3 lingurițe de vegeta. Opțional puteți face și un suc de roșii care sa îl adăugați la urma.



Lămâia se rade de coaja, coaja o punem peste carnea înecată in vin (înainte de a fi pusa la cuptor).
Cu 10 minute înainte sa fie gata, puneți feliile de lămâie peste carne.
Se poate servi cu o garnitură de cartofi si datorită sosului…merge si o mămăliguță.
Poftă Bună! !!

Mmmm..arata bine..parca m-as risca sa fac si eu asa ceva..ca nu pare mega complicat 😀
Chiar nu este, eu am vrut sa mananc ceva special si mi-am lasat imaginatia sa curga :))
Pot sa zic ca lamaia a facut ca gustul sa fie fenomenal!
Da ! Arata bine ! Si langa mamaliguta merge tare bine !
Mulțumesc, știu că ai un blog culinar, deci e o părere avizată:)