Home » Review's » Review Tabletă Vonino Pluri Q8

A venit rândul și tabletei Pluri Q8 de la Vonino să îmi pice printre degete.
Înainte de a începe să zic orice despre tableta asta, post spune că până acum tableta ideală pentru mine ar fi Vonino iMart QSL, bine ar mai fi una de la Lenovo dar deja vorbim de bugete diferite, cam 2000 ron diferență 🙂

O să încep review-ul puțin diferit, adică cu opiniile negative

Păreri negative :

– Camera spate de 2Px , știu că e tabletă, dar chiar nu înțeleg de ce nu încearcă Vonino să pună niște camera mai mari chiar și pe astea ieftine. Bine, rectific, de ce nu încearcă să cumpere tablete cu camere mai mari.
– Lipsa bliț. Sentimentul este acela că oamenii nu fac poze cu tableta, greșit! Toți indivizii peste 40 de ani fac poze cu tableta!
– Camera frontala, ok… mai bine nu se mai punea 0.3 px …..
– Foarte „tăcută” , dacă modelele precedente de la Vonino (testate de mine) scoteau bine sunetul pe youtube, aceasta este cam mută. Se aude clar, se aude bine …dar nu pot fuma o țigara la 2 metri de ea că nu o mai aud.

Dacă nu ești rupt după poze sau skipe pe tabletă, atunci vezi partea bună a device-ului

Păreri pro:

– Pe o tabletă de sub 100€ nu prea te aștepți la un ecran atât de clar și luminat. Un IPS de 1280 x 800 px foarte bine proiectat.
– Diagonală de 8 inch. Explic aici. Nu îmi plac tablete de la 7, nu știu, îmi conferă o stare de respingere. Cele de 10…nici alea, cu excepția lui iMart care are Windows 10 și se transformă în Notebook. Dar parcă 8 inch este între ele, usor de ținut în mână, face diferența între o tabletă și un telefon.
– Vonino este printre primele (și puținele) branduri care vând direct cu Android 7.0
– Poate unul din cele mai mari plusuri pentru prețul ăsta, este clar slotul Sim 3G
– Vonino m-a fascinat mereu pe toate tabletele cu un lucru. Chiar dacă un produs nu mi-a plăcut, carcasa a fost mereu un atu. Carcasa aia cauciucată, de bun gust și anti-alunecare face toți banii.
– Baterie, foc, foc…era o manea pe vremea majoratului. Cert este că Pluri C8 are o baterie de 4000 mAh cu o autonomie pentru2G: Pana la 6 ore, 3G: Pana la 5 ore, Player muzica: Pana la 7 ore, Streaming video: Pana la 5 ore.

De restul, că are 1 GB Ram, că e Quad Core 1300 MHz, că are 8 GB intern și 8 GB pe card, nu cred că mai are rost să vorbesc.
Asta pentru că, nu mai sunt super specs, au devenit o normalitate!

Prinde reducerea de moment de peste 50%

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comentarii

  1. Radu P. spune:

    Am cumparat si eu Vonino Pluri Q8, iar pe mine personal nu a reusit sa ma „cucereasca”. Ce-i drept, am luat-o mai mult datorita prezentei slotului 3G, care imi permite sa am acces la internet si atunci cand nu sunt acasa sau nu am acces la o retea wireless.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: