Pescuit Galati : Balta Branistea vs Balta Lacul Serii (Seromgal)

Plec din start cu un handicap cert in favoarea Baltii Branistea dar am sa argumentez fiecare aspect pentru a trage voi concluziile.

Balta Branistea : 30 lei / persoana

Am fost 2 insi cu 3 lansete si 5 bete, actiune tata la tot ce aveam. Pestele tragea la orice, viermusti, rame rosii subtiri…actiune la circa 5 minute la lansete.

Stiu ca balta are si crap, nisetru, etc. Insa noi am prins doar carasei.

Am prins circa 4 kg de peste dar trebuie sa recunosc ca am stat de pe la ora 08:00 pana pe la 13:00 si am avut si 3 lansete cu 5 bete.

Balta Lacul Serii sau Seromgal cum ii zic altii.

Este ok ca este moca, am intalnit langa mine un nene la 2 lansete de la ora 07:00 pana la 12:00 avea 3 kg de carasei, frumusei chiar.

Eu la o lanseta si 2 bete nu am luat mare captura, tin cont si de faptul ca m-am dus de la ora 12:00 pana la 15:00 (clar nu este un interval favorabil pescuitului)

La bete piticii mi-au dat nervi maxim, deci actiune este dar nu se agata nimic de ac:) .

Vermusti si rame rosii groase, nada mamaliga.

Pe lanseta am luat 2 bucati in decurs de 30 de minute, 2 i-am scapat la mal si cu al treilea mi-am rupt montura intrun lemn.

Deci daca vrei sa nu ai timp de respiro, recomand balta Branistea, merg cu drag acolo mereu. Daca nu prea ai banuti in portofel de benzina, intrare, bere si gratar, poti merge linistit la balta Lacul Serii langa Seromgal. Cu un interval orar potrivit, lansete si ace potrivite, nada simpla (mamaliga)  reusesti sa faci de o saramura.

4 comentarii la „Pescuit Galati : Balta Branistea vs Balta Lacul Serii (Seromgal)”

  1. Andrei, data viitoare cand te mai duci la Lacul Serii, chiar si pentru cateva ore, anunta-ma si pe mine te rog. Chiar as fi curios care e treaba pe acolo, ca din cate am vazut pe la alte balti, e cam chin si jale.

    Răspunde
    • Daca nu uit, cu cea mai mare placere. Oricum vreau sa revin cu 2-3 lansete acolo ca e apa mica la mal, e mult mal si trebuie sa arunci multa nada sa aduni ceva pentru undita. La lanseta chiar da din clopotel bine :d

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.