Sari la conținut

Ne lepădăm de George Buhnici?

Ne lepădăm de George Buhnici? Asta e de fapt întrebarea reală.

Buhnici nu e la prima mârlănie, a dat-o nasol și cu Crypto și Ucraina.

A dat-o aiurea și cu plânsetele că nu îl bagă iPhone în seamă.

Pe canalele sociale șterge ca un mârlan comentariile negative, în podcasturi intervine peste invitați.

Canalul lui Youtube se scufundă, la 1.13 mil abonați, abia adună 10-20k vizualizări.

Acum a venit mârlănia asta cu țâțe, buci și minore, a aflat toată România, nu mai povestesc eu.

Dar întrebarea reală e, ne lepădăm de el? Nu am auzit vreo agenție să zică „Bă ia gata, nu acceptăm asta”.

Chiar era un banc pe seama lui, indiferent cât de mârlan e, are cifre…doar că cifrele alea sunt cam mincinoase.

Nu știu dacă ăți citit scuza lu Buhnici, penibil, din țâțe și buci când era spart de beat, o dă că el îndeamnă la sport și sănătate, marș mă!

Firav, foarte firav, a dat comunicat BCR, nu am înțeles dacă au rupt sau nu contractul, dar au dat comunicat.

Cert este că fanii lui s-au cam lepădat deja, se vede în cifre, să ai 1,13 mil abonați și să faci 0.010% vizualizări?

Pentru că BCR nu are ouăle lu StanleyBet, țineti minte ce rapid a rupt Stanley contractul cu Pancu pentru că îl lăuda pe Kadîrov?

Dar ce a zis BCR aici? Rupe sau nu rupe contractul? Că eu nu am înțeles! Oricum, Buhnici va suferi doar când e ars la bani, în rest, îl doare în măciucă dacă agențiile nu se dezic de el.

Salutare tuturor!

La BCR lucrăm cu mulți influenceri. Plecăm de la premisa că putem fi parteneri de proiecte și de valori. Dar am vrea să fim foarte clari: ne disociem ferm de sexism și discriminare, indiferent de formă – nuanțe, aluzii sau interpretări. Avem, de asemenea, așteptări ferme de limbaj, de atitudine și de conștientizare a greșelii când există derapaje:

– Credem că, deși sănătatea primează, nimeni nu trebuie judecat, cu atât mai puțin făcut de rușine pentru cum arată. Dimpotrivă, educația în acest sens este necesară cu blândețe, înțelegere, incluziv;

– Credem că limbajul public, cu atât mai mult al unor lideri de opinie, trebuie să evite orice nuanță despre sexism și obiectificare sexuală la adresa oricărei persoane;

– Și credem că, în ceea ce privește tinerele și tinerii din România, este necesar să evităm sexualizarea la vârste fragede, cu atât mai mult cu cât România ocupă un neonorant loc în ceea ce privește sarcinile și avorturile în rândul tinerelor minore.

Credem că cel mai util și corect demers în acest moment este ca subiectul prevenției discriminării și cel al drepturilor femeilor să fie adresat în mod direct și responsabil printr-o dezbatere la nivel public cu potențial educațional relevant. Ne dorim ca acest dialog deschis să fie susținut de acțiuni concrete, cu impact real, în misiunea organizațiilor pentru apărarea drepturilor femeilor. Noi vom susține aceste acțiuni, vom facilita discuțiile cu părțile relevante (influenceri, jurnaliști, societate civilă etc) și vom continua / construi parteneriate doar cu cei care împărtășesc aceleași valori.

Este adevărat că oricine poate greși, dar la fel de adevărat este că, în orice greșeală, cu toții putem realiza impactul, exprima scuze și remușcări sincere, dar mai ales găsi o cale de a repara și a construi mai bine: înțelegere, valori, dialog.

În cele din urmă, credem că soluția stă în educație, pentru care toți trebuie să punem umărul, inclusiv cei care greșesc. Altfel, vom rămâne în tranșeele noastre, mai dezbinați, mai lipsiți de înțelegere și de acel împreună de care este nevoie ca să construim o “țară ca afară”.

PS: Pe Zoso îl amenință cu procese pentru că îi demască mizeriile, acum ce o să facă? Dă tot online-ul românesc în judecată?

PPS : Acum dă vina pe televiziuni, că vezi dragă doamne e victima lor, îl acuză și pe Capatos

13 comentarii la „Ne lepădăm de George Buhnici?”

  1. Cineva tot il urmarea, ca de aia si-a facut casa pe spatele lor, Tesla, etc

   Mie nu mi-a placut niciodata, am auzit de gafele lui majore si ma intrebam cand il vor exclude agentiile, se pare ca a rezistat.

  2. Pingback: Banca BCR nu renunță la Buhnici, îl pune să ne educe - Colț cu păreri

  3. Pentru reclama ce nu fac companiile…se fac că nu au auzit/văzut nimic.

   Cât despre Colo…omul publica în continuare….sa fim serioși politia arestează oameni care nu reprezintă amenințări reale însă când e vorba de infractori periculoși se fac că plouă.

   1. Aia zic, daca agentiile nu il parasesc, nu vede greseala.
    Colo publica, dar publica pe moca.

    Si eu scriu pe internet din 2008, dar daca mi-am sters blogurile, mi-am dat drop la domeniul vechi de x ani, si eu public, dar asa…de la Tesla la Shaorma 😀

    Diferenta dintre mine si ei, e ca eu am un job real si nu imi crapa mațul daca ma paraseste x agentie, daca gigi nu mai da click pe link affiliate sau le bannere.

    Dar buhnici, daca il lasa 3 agentii, mi ca vedem „minora” pe vitrina.

     1. Milionar nu e, a bagat tot in figuri. Chiar daca are si afaceri, stii cam cat Lua pe un clip? Intre 5-10k€ , nu’i de ici colo sa faci banii astia. Daca baga 5 de astea pe luna, cate businessuri mici stii care sa aduca 50k/luna

   1. Sau chiar prezentul lui. Sincer, nu m-ar Mira. Acele tampenii au fost scoase pe gura fara sa fie provocat, nu i-a pus nimeni intrebari incomode…efectiv le-a varsat neintrebat.

    E penibil ca acum o luna se victimiza ca l-a facut Zoso dolofan si anunta ca va scoate Sabia si va lupta cu toata lumea care face bodyshaming….pai, ce facem acum?

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.