Sari la conținut

Banca BCR nu renunță la Buhnici, îl pune să ne educe

Update : Banca BCR a rupt contractul cu Buhnici. Aceștia au asteptat scuze din partea lui si implicarea într-o campanie educațională. Din comunicatul BCR, deduc că Buhnici le-a dat cu flit și o ține pe aia cu boții ruși.

Comunicatul aici :

Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj.

Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.

Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit.

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.

Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Banca BCR dă un comunicat sinistru despre Buhnici, am scris aici, deși au vrut să îi salveze pielea, mai rău l-au îngropat.

L-au îngropat pentru că publicul s-a revoltat acum pe banca BCR și cere neaparat rezilierea contractului.

Ai spune că BCR își va asculta clienții și se va delimita de specimen, dar nu, banca BCR dă în penibil cum a dat Buhnici cu comunicatul lui, în care nu spune că e prost și își cere scuze, spune că e mâna boților, rusiei și a presei.

Așadar ce face banca BCR? Continua parteneriatul cu George Buhnici și începe o campanie de educare, tot cu el.

Adică ăla care ne spune că femeile grase trebuie să stea în casă că nu arată ca minorele, ăla care vrea buci si țâțe la mare, ăla să ne educe.

Comentariul tipei de la pr-ul băncii BCR este aici. Câtă mizerie să fie în treaba asta? Buhnici nu doar că nu pierde banii, primește alții să ne educe, ahâm!

7 comentarii la „Banca BCR nu renunță la Buhnici, îl pune să ne educe”

 1. Eh acum nici nu trebuie sa îi tăiem capul pentru niste vorbe spuse probabil sub influența licorilor lui Bachus .

  Probabil omul își asumă ceea ce a spus…și oricum aceste interviuri au și ele un scop anume.

  1. Ba trebuie sa il lasam in curul gol, stii de ce? Nu pentru interviu. Ci pentru ca dupa ce a sarit toata presa, nu a avut oua sa spuna ca era beat si a dat un interviu nefericit.

   Ce a facut in schimb? A zis ca Antena Stars e cu mumu ca a publicat, ca botii au prins track la propagare si ca oamenii au scos din context. Interviul a fost cuvant cu cuvant, ce scos din context?

   Eu am candidat la alegeri, dupa o zi de campanie stateam de vorba cu colegii si beam o bere, competitia m-a pozat. Scandal degeaba pt o bere pe strada, mi-am dat demisia si m-am retras. Stiam a cui e mana, ce fel au propagat, chiar daca populatia nu a reactionat precum politicul, populatia a fost ok.

    1. Sau va merge putin in umbra ca si Colo, e exitul perfect daca te te uiti la cifre. 1.13 mil abonati si 18k vizualizari? Unde si ce mai vinzi?

     Asa ca te tragi pe fund cateva luni, incepi cu articole si video asa..timid si fara propagare, noi uitam, agentiile uita…si pac reinvii, pana la urmatoarea Palma peste cur.

     Apropo, cand isi pune sotia sa fata piruieta, m-am jenat eu pentru ea la faza aia…daca ii mai punea si pret, stiam ceva!

  1. E mare dar nu mai livreaza. El are pret de 1 milion de abonati dar abia mai face cate 10-100k vizualizari. Probabil va mai fi pe sticla dar mai ieftin, tot e o lovitura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.