Home » Gadget's » Mini PC Lenovo IdeaCentre Stick 300 – 50% reducere

Mă tot încântă ideea unui Mini PC stick, un pc pe care să îl țin în buzunar și oriunde m-aș duce să îl pot băga într-un televizor cu hdmi iar de acolo să îmi fac treaba ca și cum mi-aș fi cărat laptopul după mine.

Fiind multe modele chiar și pe China, am stat pe gânduri, ba că firma nu îmi spunea nimic, ba că specificațiile erau slăbuțe.

Acum la Flanco
găsim Mini PC Lenovo IdeaCentre Stick 300 redus la 399 lei de la 799 lei, fiind sub 100$ parcă e mai tentant să îl cumperi de aici față de china unde îți vine greu, dai cam aceiași bani și ai și garanție.

lenovo stick
vezi-preț-și-specificații-complete
stick lenovo mini pc

Ce spune Flanco :
Utilizati-l oriunde
Doriti sa duceti lucrul cu computerul mai departe? Ideacentre Stick 300 este exact ce cautati. Acesta conecteaza orice monitor sau televizor HDMI si il transforma intr-un PC complet. Este grozav pentru prezentari oferite clientilor, trimiterea de e-mailuri, urmarirea de filme, jocuri sau navigare pe web. Toata comoditatea lucrului de fiecare zi cu computerul, intr-un format extrem de mic.

Mic, dar puternic
Cu o lungime de doar 100 mm, modelul Ideacentre Stick 300 incape usor in palma sau in buzunar. Sustinut de Windows OS with Bing, cu 2 GB de memorie si 32 GB de spatiu de stocare incorporat, acest dispozitiv mic este foarte puternic.

Dispozitiv tastatura-si-mouse optional
Cautati o experienta mai buna? Reproiectata si actualizata pentru o navigare si mai simpla, noua telecomanda Lenovo Multimedia (N5902) este un dispozitiv popular de buzunar, care tine loc de tastatura si de mouse. Acest dispozitiv incredibil va permite sa va relaxati si sa va bucurati de continutul multimedia sau de navigarea pe web de la distanta. Conectati-va cu un dongle USB sau printr-o conexiune wireless de 2,4 GHz, de la o distanta de pana la 10 metri. Navigati usor folosind Navigarea optica cu degetul si tastatura wireless cu mai multe taste rapide utile.

Procesor Intel Atom
Navigarea rapida, imaginea de exceptie si viteza de reactie erau deja atribute recunoscute ale acestei serii de procesoare quad-core. Cele mai recente modele sunt mai mici si mai accesibile, insa la fel de puternice. Lucrati cand trebuie, jucati-va cand doriti – procesorul acestui PC de buzunar va tine pasul cu usurinta.

Conectivitate extraordinara, la un pret accesibil
Dispozitivul Stick 300 ofera o gama larga de optiuni de conectivitate. Dispozitivul include WiFi si Bluetooth, la fel ca un computer de dimensiune completa. In plus, include un mini HDMI si un port USB pentru conectarea perifericelor, impreuna cu un slot pentru carduri microSD, pentru stocare suplimentara. La o dimensiune si un pret mult reduse fata de cea a unui PC normal, acest dispozitiv de buzunar merita cu siguranta investitia.

O multime de accesorii
Cumparati Suportul pentru PC, pentru a monta dispozitivul Stick 300 in lateralul televizorului sau al monitorului. Celelalte accesorii incluse sunt un adaptor de energie de 10 W, un cablu de alimentare mini USB 2.0 si un dongle HDMI.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.