Home » Tech News » Microsoft vrea să lanseze un SIM fără abonament

O aplicație și-a făcut apariția în Windows Store. Intenția este crearea unui sim Microsoft care să nu aibă nevoie de abonament de date mobile sau modem pentru utilizare, se doreste implementarea in Windows 10.

simcard

Ideea aplicației spune că ar permite utilizatorilor să se conecteze la rețeaua altor operatori fără să se autentifice, adică fără să semneze un contract cu operatorul.

Dar asta nu înseamnă că va fi gratis, utilizatorul se va conecta în aria de acoperire a unui operator fără contract, Microsoft îl va factura pentru traficul efectuat și va vira banii către operator.

Descrierea aplicației spune că serviciul va fi disponibil in „anumite piețe”, astfel încât în ​​mod evident acest lucru va fi Statele Unite ale Americii și probabil în Anglia. Aceste piețe fiind determinante pentru Microsoft.

Aplicarea pentru un plan de date va fi un proces simplu, prin pași, descrieri și click-uri. Aplicația se numește Cellular Data și se paote găsi aici, eu am Windows 8.1 și îmi cere upgrate.

Clar este interesant dacă Microsoft va încheia contracte cu toți operatorii din anumite zone sau se va încheia un plan global cu giganții industriei telecom.

Ideea nu ar fi rea, practic ai umbla oriunde cu laptopul având acces la rețele 4G, rămâne să vedem ce planuri tarifare vor fi lansate.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.