Home » Shit-uri de ras » Maşina viitorului , BMW lansează seria K$

Odată cu venirea lui Klaus Iohannis la Preşedenţia ţării , nemţii de la BMW au început să se orienteze către piaţa românească.
Uite că ce ne-a promis Iohannis se întâmplă, vin investitori!

Nemţii de la BMW au transmis deja mai multor tineri designeri auto să conceapă schiţele noului model BMW K$.

download

„K$ vine de la Kash sau pentru a fi mai aproape de români putem să îl asociem si cu Koko$. Este un model conceput special pentru români şi este destinat bâieţaşilor de bani gata şi peştilor de la colţul străzii.
Ne-am gândit să mărim sigla BMW, să îi scoatem din dotare semnalizările şi centurile.
Astfel de opţiuni scumpesc maşina degeaba, oricum cocalarii români nu le folosesc.
Noul model va veni la pachet cu doua suporturi pentru doze de bere, 4 coifuri pentru coji de seminţe pentru pasageri.
Grija de bord va fi îmbrăcată în plastic galben de culoarea aurului, 4 brăduţi cu Dinamo.
Sistemul audio l-am conceput special să bârâie astfel evitând să mai bârâie tabla pe maşină, ecranul este o splendoare, îl aducem direct din China cu inscripţia SUNY iar când este băgat pe video-uri cu manelişti aceştia cântă in format 3D iar pe bancheta din spate va apărea o hologramă cu 3 duşmani.

Ne-am gândit să facem o maşină specială, culoarea neagră nu mai prinde, acum toţi cocalarii o au. Ne-am gândit să facem un cameleon pentru a fi in ton cu clienţii, ştiti clienţii din românia sunt un fel de cameleoni, adică îi poţi vedea doar ziua la faţă”

Aşadar BMW K$ ameninţă clar vânzările Dacia, dacă Logan era destinat meltenilor proveniţi de la zâmbetul lu’ Iliescu, acum BMW practic vrea să lanseze un model care va fi îndrăgit 100% de români.

„Ştim ce este în România, ştim că nu sunt drumuri bune însă nu vom ridica garda maşinii, nu putem…păi ce cocalar român îşi doreşte o maşină cu garda înaltă? Garda înaltă este concepută ca un act de frică”

Conducerea Bavaria a lăsat de înţeles ca BMW K$ ar putea intra şi în programul Prima Maşină:
„Ne gândim serios să cerem şă intram în sistemul ăsta. Ne gândim să facem o campanie doar că există o problemă, majoritatea clienţilor nu au venituri ce pot fi dovedite prin acte, cred că îi invităm să îşi aducă toate curvele pe la noi şi să dea declaraţii pe proprie răspundere asupra veniturilor, sau în cazul traficanţilor….cred că e ok să ne dea câte un sms la fiecare doză vândută timp de 7 zile , astfel am putea estima veniturile aplicantului”

, , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.