Home » Tech News » Internetul mobil limitat de aplicaţii

Un studiu făcut de compania de analiză a traficului mobil Flurry ne spune că utilizatorii internetului pe telefoanele mobile aleg să navigheze prin intermediul aplicaţiilor şi foarte puţin direct pe email.

Practic 86% din traficul provenit de pe internetul mobil este limitat, aceşti oameni preferă să navigheze pe internet prin aplicaţii ca facebook, messenger,etc.

Limitarea informaţiilor este logică. Dacă intri pe net direct din browser ai diverse posibilităţi de navigare prin simpla accesare a unui link.

Însă dacă intri pe internet prin intermediul aplicaţiei facebook ai acces doar la informaţiile rulate în iteriorul facebook şi doar la link-urile apărute acolo.

Acest comportament al utilizatorilor obligă furnizorii să schimbe politica de furnizare a internetului.
Tot din acest comportament reies tot mai multe aplicaţii ce promit a fi mai bune de la aplicaţie la aplicaţie, dacă 86% din utilizatori folosesc internetul pe aplicaţii, vă daţi seama cam ce bani se învârt şi care este miza imensă a dezvoltatorilor de aplicaţii.

Însă acest mod de navigare este foarte benefic şi pentru viitorul terminalelor mobile, dezvoltatorii de delefoane deştepte produc de la model la model telefoane cât mai optimizate, tot mai performante şi friendly user.

, ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

  1. VASI le R spune:

    Blogurile încă sunt accesate din browser. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.