Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ este o mașină de spălat foarte ieftină și utilă, acest model reușind să acopere nevoile unei case medii.

Cu o apacitate de 5Kg, 800 de rotații și o clasă energetică A+, Arctic EF5800A+ impresionează prin designul slim și prețul imbatabil.

Ce o face pe Artic EF5800A+ atât de specială ?

Flow Control System

Acest sistem sigiliează cuva de detergent până în momentul clătiri, astfel că utilizează detergentul depus până la maxim. Acest sistem a scos la teste o economie de circa 5,5 kg de detergent / an. Practic o pungă mare anual. Dacă până acum cumpărați 12 pungi , adică una pe lună, de acum veți cumpăra doar 11.

Design S-Shape
Design-ul este conceput în așa fel încât să antifoneze zgomotul produs de centrifigare în timpul clătirii. Cred că zgomotul este cel mai des inconvenient în materie de mașini de spălat rufe.

Clasa energetica
Clasă energetică A+ , când vorbim de electrocasnice mari, consumul este un criteriu esențial. Artic EF5800A+ consumă 0.76 Kwh în programul standard.

Smart Sensors
Această caracteristică are la bază patru senzori care monitorizează nivelul de spumă, viteza de centrifugare, consumul de energie și temperatura apei. Astfel că mașina de spălat își extrage resursele exacte de care are nevoie pentru optimizarea consumului.

Sistem electronic de control al balansului
Sistem conceput pentru a distribui rufele uniform, astfel mașina de spălat devine mai silențioasă neavând parte de o centrifugare descentrată.

Artic EF5800A+ specs

Bumbac

Program de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate fara a le deteriora si te bucuri de ele pe termen lung!

Bumbac Eco

Program de spalare economica a rufelor rezistente din bumbac. Speli eficient hainele rezistente, cu un consum redus de energie ai apa!

Rapid 30

Program dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.

Sintetice

Program destinat hainelor care necesita o spalare atenta, precum cele din material sintetic sau amestec cu bumbac. Speli hainele delicate fara griji, in conditii optime!

Delicate

Programul ofera o spalare la 30°C care protejeaza culorile si textura tesaturilor delicate, asigurand in acelasi timp igienizarea rufelor tale. Astfel, hainele tale preferate vor rezista mai mult timp.

Lână

Permite spalarea articolelor din lana, fara a le deteriora. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort!

Spalare manuala

Program de spalare delicata, dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit. Speli rapid si fara efort chiar si rufele pentru care spalarea manuala ar consuma timp si efort.

Clatire

Program dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar si fara consum excesiv!

Stoarcere si evacuare

Adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si ajuta la evacuarea completa a apei din masina. Arctic iti ofera posibilitatea de a-ti configura spalarea asa cum vrei!

vezi preț și specificații complete

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut nou pe email. Vei primi un singur email pe săptămână cu ultimele articole.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.