Ce detergent să aleg pentru mașina de spălat vase

Ce detergent să aleg pentru mașina de spălat vase” , cred că este printre cele mai des întâlnite întrebări atunci când ți-ai luat o mașină de spălat vase și încă nu ai pus-o la treabă.

Majoritatea oamenilor care și-au luat o mașină de spălat vase au experimentat pe propria piele mai multe mărci de detergenți, până când au găsit soluția potrivită lor.

Un detergent de vase trebuie să îți satisfacă nevoile tale personale dar să fie și compatibil cu funcțiile mașinii de spălat vase. Degeaba se comportă un detergent ok la o temperatură de 80° dacă mașina ta nu are capacitatea de a ajunge până la acea temperatură.

Am descoperit rezultate foarte bune de la Finish All in one.

Finish All in 1 Powerball va ofera curatarea stralucitoare pe care o asteptati, si o protectie suplimentara impotriva coroziunii sticlei. Formula noastra de protectie a Sticlei poate prelungi durata de viata a sticlariei, astfel incat aceasta sa-si pastreze luciul stralucitor pentru mai mult timp si sa fie protejata spalare dupa spalare.

button
Caracteristici speciale

Manipulati numai cu mainile uscate! Pentru cele mai bune rezultate plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Finish All-in pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Pastrati departe de caldura si de umiditate.
Finish Solutie de curatare este recomandata pentru cele mai bune rezultate de uscare. Functia de sare este eficienta in apa moale, medie sau dura pana la 26 grade celsius. In cazul in care apa este dura, performanta poate fi imbunatatita prin adaugarea de Sare Finish.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati in programe automate la 50/55 grade celsius. Potrivit pentru fosele septice. Amabalajul poate fi reciclat doar dupa golirea completa!

Instructiuni de utilizare

– nu desigilati tableta
– nu o plasati in cosul pentru tacamuri
– camera de dozare nu trebuie sa fie umeda
– puneti tableta in camera de dozare
– resigilati pachetul dupa utilizare

Finish Solutie de curatare: instructiuni de utilizare: Reumpleti recipientul pentru agentul de clatire in mod regulat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.