M-am vândut!

De vreo 4 ani tot aud asta cu „m-am vândut” dar a dracu, nu a virat nimeni nimic, poate nu au IBAN-ul corect, să verific.

Mă simt ca la alea cu banii de la Soros, 20 de lei de câine, am și pisică, tot nu au virat nimic.

Am mai scris pe aici că sunt destul de implicat în comunitatea în care trăiesc, în toți acești ani am reușit să atrag simpatii și antipatii.

Cert este că am venit și cu idei sau soluții, pe lângă ștouri și caterincă, când e seriozitate, fac lucrurile serios.

Acum ceva timp în urmă mă chemase primarul să stăm de vorbă, eu eram perceput ca „dușmanul nr.1” pentru că am fost cel mai zgomotos contestatar.

Am vorbit cu omul, a aruncat el ceva pe masă dar am zis că nu e cazul să discutăm, hai să discutăm despre comunitate.

La a doua întâlnire am mers cu o listă de 43 de puncte la el, l-am întrebat care este stadiul, ce e de făcut, ce e de notat să facă.

Unele chiar le-a făcut de atunci, altele tot la stadiul de plan au rămas, dar înțeleg și eu că nu se pot face toate instant.

După episodul ăla (făcut public de mine, nu de alții) au urmat următorii : cei cu „felicitări pentru implicare” și cei cu „te-a cumpărat primarul”

Printre ăia cu vândutul au fost și oameni politici locali, oameni care știu mai bine cum funcționează lucrurile, că fără dialog nu ai cum să miști ceva.

Fusesem acuzat că mi-am negociat o poziție, nu orice poziție ci locul 4 pe listele electorale!

Este destul de aberant, în primul rând pentru că nu s-a discutat niciodată de vreo poziție. Apoi, la un partid mare nu prea ceri tu așa poziție cum vrei, că sunt și acolo oameni vechi, oameni cu pretenții.

Ieri m-am supărat pe unele lucruri (discutate apoi) și am anunțat că o să candidez independent! Pe lângă „du-te bă acasă ” sau felicitări, am primit și un mesaj!

Pentru că omul îmi este amic, m-a sunat să îmi povestească. Că era la un grătar cu niște oameni destul de grei și că acolo s-ar fi vorbit că mi-a dat primarul niște bani să fac non-combat!

Toate zvonurile, absolut toate zvonurile vin cam din aceeași direcție și cred că știu și cine le pune pe tavă.

Cert e un lucru, când individul mă acuza că am negociat cu primarul o poziție, el nu știe că singura negociere reala a fost chiar cu partidul său!

Am auzit atât de des asta cu vândutul și primitul banilor încât mi-e ciudă că la mine a ajuns un leu!

La ce sume am auzit, achitam casa, poate mă și pensionam! Dar hei, de aia am eu bani de 6 vacanțe pe an și plec acum la Barcelona.

Zvonistica asta îmi demonstrează cât de necopți sunt actorii politici locali. Cine naiba crede că ar da cineva 10, 20, 30 de mii de euro unui om, să stea cuminte!

Genul ăsta de fumigene fără acoperire sunt capodopera unor oameni slabi, din lipsă de orice asupra mea, inventează de astea tip James Bond!

Dar toate au o explicație, unul dintre artizani are o afacere invizibilă, de când a intrat în politică are un succes fulminant și a dracu, au apărut și contractele cu statul român.

Deci, este normal ca omul să vadă scenarii de astea, pentru că el știe cum e să faci anti-joc și apoi să trăiești bine, eu nu știu!

2 comentarii la „M-am vândut!”

  1. Si eu care merg la serviciu in fiecare zi si imi bat capu sa iasa treaba buna… Uite nah cum se fac banii? Una bucata huoo huoo, apoi hop 30 de mii ?! Ce atata trezit la 4 dimineata si ajuns acasa seara la 8? De ce nu au zis si ei mai devreme, serios ca suna bine afacerea ?

    30 de mii pentru a sta cuminte? Mama ce obraznica ma fac ??. Si o fac gratis… platesc doar factura la internet ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.