Home » Personal » Blog » Lista blogurilor din Iași

bloglove


La Târgul de Cariere am avut o discuție cu o tipă de la EnerEd IT Academy care era prezentă la târg doar pentru vizibilitatea offline.

Din vorbă în vorbă am ajuns la bugetul plătit pentru târg. Atunci am început să vorbim de utilizarea bugetului într-un mod mai benefic, mai spre conversie .

Așa că am început să îi dau câteva sfaturi. Cum ar fi să plătească 1-2 bloggeri A-listeri în perioada de înscriere la cursuri, însă nu prea știu A-listeri în Iași și tipa dorea ca respectivii să fie din Iași.

Sau să aleagă 10-15 bloggeri din Iași , să le plătească niște advertoriale și bannere. Advertorialele ar fi utile în timp, nu doar atunci când este perioadă de înscrieri. Aici am mai dat și câteva sfaturi de wait list, email marketing, etc.

Bun, tipa a părut interesată și mi-a adresat următoarea întrebare „Știi bloggeri din Iași?” ….în momentul ăla am fost pus pe mute, pentru că nu știu bloggeri din Iași.

Așa că am început să caut pe net, am dat de o listă veche la Marius Sescu , am plecat de la ea și am încercat să o aduc la zi.

cKy.ro | Mariussescu.ro | Mihaela Anghel | Iasi Vezi | Jurnal Virtual | Parciu |

Am trecut doar blogurile active, blogurile care au cel putin un articol in septembrie si doar blogurile pe care am putut sa intru.

Dacă mai sunt și alții, lăsați un comentariu la acest articol.

, , , ,
SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

    • cKy spune:

      Pe ăsta nu îl știam, mai este unul Bloggeri din Iași – Link Exchange , mai postam și eu acolo. Apoi am renunțat pentru că nu prea este/era activ grupul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.