Home » Tech News » LG G4 32GB la 224 Ron QuickMobile

Pe QuickMobile la telefonul LG G4 este afișat prețul de 224 Ron, am plasat comandă, să vedem dacă QuickMobile lucrează întradevăr la spălarea imaginii și își asuma greșeala livrând produsele.

g43
G42

Au mai fost cazuri de acest gen în online-ul românesc și până acum doar eMag și-a permis să livreze produsele cu preț eronat.

LG G4
button

În secțiunea de Termeni și Condiții au specificat că :

Daca vom confirma o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea QuickMobile catre dumneavoastra, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

Practic eu am confirmarea primită pe email cu numărul comenzii. Dar….

Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea.

Și dacă nu livrează și se face plângere la ANPC iar aceștia constată că nu e eroare de sistem ci un gică care nu a tastat un 0, ce se întâmplă?

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

commentscomments

 1. A spune:

  Sa-mi lasi te rog un reply la comment in caz ca mai afli ceva despre comanda. Am vazut ca au modificat deja pretul si sunt curios daca o sa isi onoreze comanda.

  • cKy spune:

   O să scriu despre asta, mi-aș dori să scriu un articol pozitiv și nu doar pentru ca m-aș bucura eu de un telefon nou ci pentru că magazinele ar învăța să își respecte clienții și brand-ul indiferent de greșeală.

   Ei au cea mai mare nevoie de imagine, au făcut un BF slab (cel mai slab), au avut un scandal cu garanțiile și cred că ar fi cazul să schimbe imaginea.

   Însă din ce înțeleg sunt sute de comenzi, deci paguba se ridică la circa 200K € și nu cred că QM își poate permite asemenea buget pierdut.

   Probabil vor livra ce aveau pe stoc în magazin și în ordinea comenzilor. Nu cred că vor aduce de la furnizor să livreze ce este peste stoc.

 2. trz spune:

  Iti dau 350 ron pe el, iesi si u calare :))

 3. Valentin spune:

  QuickMobile a incasat toate comenzile efectuate cu card-ul (chiar si cele facute pe credit). Si de atunci, nu raspund la nici-un mesaj si au toate telefoanele inchise. Niste hoti si escroci !

  Haideti sa nu-i lasam nepedepsiti pe acesti smenari care fac intentionat „erori de pret” ca si politica de marketing, care fura si care, dupa suspiciunile mele, mai si importa produsele lor in mod ilegal/fraudulos.

  Toti cei care ati fost inselati/furati de catre QuickMobile, intrati pe acest grup, unde ne-am unit toti :

  https://www.facebook.com/groups/1234660386549898/

  ps : va recomand sa faceti si reclamatie la ANPC : http://reclamatii.anpc.ro/ (datele firmei le aveti aici : http://www.listafirme.ro/electro-distribution-srl-16823860/)

  • cKy spune:

   No, QM nu poate încasa acei bani, banii rămân în contul tău blocați pentru acel produs. Ori suni la bancă să anulezi tranzacția ori QM îți va returna imediat banii. Sunt acoperiți de TOS și nu prea ai ce să faci la ANPC de cât dacă dovedești că nu a fost o eroare de sistem.

   Apoi legea spune că nu este obligat să îți vândă un telefon considerat la preț derizoriu, cazul de față.

 4. […] știți faza cu LG G4 la 224 ron? QuickMobile a anulat acele comenzi și au dat câte un voucher de 50 lei celor care au plasat […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name *
Email *
Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.