Ce mi-aș dori de la Samsung S7

Se tot bate toba pe Samsung S7 de la lansarea S6, de acolo s-au făcut multe speculații, multe aberații și mulți au dat cu oaia’n gard întrecându-se în zvonuri inventate în mare parte fix de ei.

Prea multe despre Samsung S7 nu știm, e normal pentru că misterul nu și-ar mai face efectul sau iPhone ar avea timp să îi bată la fund. Însă ne permitem să mergem puțin pe logică și ne gândim cam ce ar putea intra pe noul Samsung S7.

Mă gândesc că design-ul nu va fi foarte diferit de S6 sau poate l-ar face ceva mai plat și mai lat spre un 5.7 inch poate chiar 6 inch.

Galaxy-S7-concept-970-80

Techradar a făcut și o poză, e versiunea gândită de ei pentru S7

Când se va lansa Samsung S7 (probabil prin primăvară) al meu Samsung S5 va face 1,5 ani și există posibilitatea să îl schimb…..măcar spre crăciun când face 2 ani.

Așadar mi-aș dori un 5.5 inch, 4GB Ram DDR4, video/audio 4K
Procesorul indiscutabil e Snapdragon 820 cu GPU Adreno. SuperAmoled că doar așa ne-am obișnuit la Samsung.
Spațiu de stocare intern nu mai mic de 32GB cu posibilitate de microSD până la 128GB.

Există în momentul de față un trend printre producători, majoritatea se întrec în camere cât mai bune și aplicații social media. Lenovo a introdus pe Vibe S1 două camere frontale lăudându-se că e primul smartphone din lume cu două camere de selfie. Deci există posibilitatea asta.

Mi-aș dori să bage pe noul Samsung S7 o funcție de la Huawei, fast photo. Când ai telefonul blocat si vrei rapid să faci o poză, să apeși de două ori tasta power și să facă poză. Da…de multe ori a trebuit să fac o poză rapidă, să surprind ceva și până deblocam telefonul, intram pe cameră….faza trecea.

Mi-aș dori să vină în 4G TDD și cred că va veni, pentru că producătorii au început să echipeze telefoanele cu chipset FDD și TDD, e mai ușor așa.

Mi-ar plăcea să aibă niște speakere puternice și poate chiar Dolby, tehnologia este deja introdusă pe telefoane. Tot Lenovo a implementat-o. Mi-ar plăcea Dolby pentru VOD și TV online.

Și cam gata cu dorințele că dacă mai am dorințe de astea, are și Samsung dorința de a încasa 3500 – 4000 lei pe el.

Până la Samsung S7 îți poți lua un Samsung S6 la 2500 ron de aici.
Sunt puțin invidios, la Samsung S6 a scăzut destul de repede prețul pe când Samsung S5 a stat mult timp foarte sus ca preț.

Ce ți-ar place să vezi pe noul Samsung S7?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.